Finn billige flybilletter til Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria

Skal du reise til Gran Canaria? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Gran Canaria er kanskje nordmenns største feriefavoritt, og det solsikre klimaet året rundt trekker turister til øya hele året. Den offisielle myntenheten i Spania er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Gran Canaria lufthavn (LPA) består av en terminal med fire soner. Her finner du taxfree, dagligvarebutikk, et godt utvalg restauranter og barer, stellerom og lekerom. Du finner en førsteklasses lounge på sone A om du ønsker et mer behagelig opphold på flyplassen. Gratis trådløst Internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Gran Canaria lufthavn finnes det to hoteller ca. 5 min unna flyplassen. Det går 8 ulike intercity busser fra flyplassen, så du kommer deg enkelt både til Las Palmas og andre steder på øya. Turen tar ca. 35 minutter til Las Palmas. Taxiholdeplass finner du utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Syd Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Gran Canaria har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.