Opplev julemarkedene i Oslo

Opplev julemarkedene i Oslo

Nå er det snart jul - igjen! I jakten på den sagnomsuste julestemningen, er det lite som er bedre enn å avlegge et av byens julemarkeder en visitt! Her får du FINN reises tips til julemarkeder i Oslo.

Oslo har de siste årene fått flere sjarmerende julemarkeder som frister med julepynt, julemat, gaveinspirasjon og julefølelse. De fleste markedene ligger svært sentralt i hovedstaden, og ikke langt unna de største hotellene. Vurderer du en langhelg til Oslo for å komme i julestemning? Null problem, du finner overnattingsmuligheter rundt et hvert hjørne.

Julemarkeder i Oslo

 • Jul i Vinterland

  Julemarkedet Jul i Vinterland holder til midt i Oslo sentrum, i Spikersuppa ved Karl Johans gate. Her finner du salgsboder med flotte delikatesser og julegaver, og flere ulike aktiviteter som hele familien kan kose seg med. Opplev den 33 meter høye Julestjernen, se teaterforestillinger, gratiskonserter med julemusikk og stå på skøyter. Drikk varm toddy og smak på tradisjonsrik julemat. Jul i Vinterland får deg definitivt i skikkelig julestemning.

  Julemarkedet holder åpent hver dag fra 13.november til 2.januar 2022.

  Et annet koselig julemarked midt i sentrum er det innendørs julemarkedet på Youngstorget. Her kan du sitte i oppvarmet lavvo, nyte noe varmt i koppen, og kjenne på julefølelsen, før du tar turen rundt til alle de spennende bodene.

  Julemarkedet i Spikersuppa sett fra Stortinget, Oslo - Foto: Getty Images
 • Gammeldags jul

  Gamle norske juletradisjoner finner du på flere julemarkeder i hovedstaden. Det mest populære finner du på Norsk Folkemuseum. Her inviteres du til et julemarked med over 100 markedsboder hvor du kan finne både julegaver, julepynt, juledekorasjoner, kaker og godteri, tekstil og mye mer.

  I den første adventshelgen finner du også tradisjonsrike julemarkeder på Akershus Festning og Vøienvolden.

  Julestemning i Oslo - Foto: Getty Images

Været i Oslo de neste 7 dagene

 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Julemarked de tre første helgene i advent 2021

 • Grünerløkka

  på Grünerløkka har Handmade in Norway julemarked i Grünerhaven, der du kan finne kunst og håndverk, julepynt og herlige godsaker. Restauranten holder også åpent.

  Jul på Grünerløkka - Foto: Handmade in Norway
 • SALT

  SALT arrangeres det et koselig julemarked med nytt innhold hver helg. Fra bodene tilbys det blant annet keramikk, matgaver, klær og smykker. Du kan kjøpe mat, varm gløgg, til og med en tur i badstua er mulig.

  Salt Art & Music kunstprosjekt på Langkaia i Oslo -Foto: Privat

Du vil garantert komme i god julestemning ved å rusle rundt i byen og nyte alle disse flotte julemarkedene i Oslo.

GOD JUL!