BLINK illustrasjon toppbilde

Med BLINK ser flere boligannonsen din

Snakk med eiendomsmegleren din om BLINK-teknologi

Hvert år ser over 2 millioner nordmenn etter bolig på FINN. Du treffer selvfølgelig mange potensielle kjøpere på FINN, men hva med de som ikke er innom FINN akkurat den uka du skal selge?

Det lønner seg å vise frem boligen til de som ikke har fått den med seg enda, og det er akkurat det BLINK-teknologien gjør!

Spør megleren din om BLINK-teknologi

Ta kontakt med megleren din når du ønsker å legge til denne teknologien for å markedsføre din bolig til flest mulig relevante boligkjøpere.

Kombinasjonen av BLINK-teknologien satt sammen med innovasjon og lokalkunnskapen til eiendomsmeglerne gir de beste resultatene for ditt boligsalg. Les mer om mulighetene før du skal selge din bolig.

Finn ut mer her:

Hvilken verdi har det for boligsalget?

Blink-teknologi bidrar til at flere får sett boligannonsen din, men visste du at det også kan påvirke prisen du får for boligen din eller hvor fort den selges? Vi har sett nærmere på hvordan det har gått med boliger som har brukt BLINK.

Vi så en klar sammenheng mellom sannsynligheten for at du oppnår en høyere pris for boligen, og hvor mange relevante brukere som har besøkt din boligannonse. Hvis annonsen fikk 30% eller mer trafikk over forventet, ga det størst utslag på solgtprisen.

De boligene som brukte BLINK-teknologi fikk opptil dobbelt så mye trafikk, og gjennomsnittet var 43% mer trafikk enn forventet.

Dette kombinert med at boliger med BLINK blir i snitt solgt 1-2 dager raskere enn boliger uten, gjør oss trygge på at dette skaper betydelig verdi for deg som boligselger.

Tall fra FINN.no: Case-studie leilighetsmarkedet i Oslo 2018-2019

Spør megleren din om BLINK-teknologi

Alle meglere kan kjøpe BLINK direkte fra FINN.no.

Ta kontakt med megleren din når du ønsker å legge til denne teknologien for å markedsføre din bolig til flest mulig relevante boligkjøpere.

Hvis du selger boligen din selv, kan du legge til BLINK på annonsen din på FINN.
Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice.

Lykke til med boligsalget!

PS! Hvis du er eiendomsmegler og lurer på hvordan du kan få BLINK-teknologi inn i dine markedspakker, kan du lese mer og bestille her.

Se hvordan BLINK-teknologi fungerer