BLINK illustrasjon3

Slik fungerer BLINK

En smart, treffsikker og enkel teknologi som gjør boligsalget lettere!

BLINK-teknologi hjelper deg å vise boligannonsen til de som faktisk er interessert!

Elise og Karin ser begge etter bolig på FINN. De har sett på flere lignenede boliger. Elise har også sett på din bolig, men den har ikke Karin fått med seg. Derfor vet FINN at Karin er nok interessert i din bolig hun også - hun har bare ikke vært på FINN akkurat denne uka.

  • BLINK algoritme eiendom

FINN viser Karin din bolig på VG når hun er der og leser nyheter. Vipps, så fikk du et nytt klikk på din boligannonse!

Det geniale er hvordan BLINK-teknologien funker: BLINK gidder nemlig ikke å vise boligannonsen din til noen som allerede så den på FINN i går!

  • BLINK algoritme eiendom 6

Vi viser frem boligen din på Norges største nettsteder: VG, Aftenposten, Facebook og lokalaviser. På FINN-språk kaller vi det magi, på fintspråk heter det vel "programmatisk annonsering".

Forskjellen på BLINK-teknologi og vanlig programmatisk annonsering er at BLINK bruker data fra FINN, og ingen andre vet mer om folk som er på utkikk etter bolig i Norge! Hvert år ser over 2 millioner nordmenn etter bolig på FINN.

Men virker det, da?

De som bruker BLINK-teknologi får opptil dobbelt så mye trafikk på sin boligannonse, gjennomsnittet ligger på 43% mer trafikk!

Alle meglere kan kjøpe BLINK direkte fra FINN.no.
Ta kontakt med megleren din når du ønsker å legge til denne teknologien for å markedsføre din bolig til flest mulig relevante boligkjøpere.

  • Logoer BLINK Eiendom 4