FINN hjerterom toppbilde 55

Hjerterom – Hjelp til flyktninger

Det forventes store mengder flyktninger til Norge i 2022. Ønsker du å hjelpe? Her får du oversikt over hvordan du kan gjøre det på FINN!

Click here for English version

FINN hjerterom torget bilde 1000x1000 2

Hjerterom - Bolig til leie

Behovet for bosetting av flyktninger vil bli stort i tiden fremover og det private utleiemarkedet vil spille en viktig rolle. Hjerterom - Bolig til leie gjør det enklere for private utleiere, kommuner og flyktninger å finne hverandre.

Opprett ny Hjerterom-annonse under "Eiendom":

Untitled design

Hjerterom - Jobb

Vis at bedriften din har flere arbeidsspråk! Flere kommuner i Norge skal både bosette og integrere mange flyktninger i tiden fremover, og her spiller arbeidslivet en viktig rolle. For å gjøre prosessen litt enklere for både arbeidsgiver og arbeidstaker, har FINN jobb lagt til et filter for arbeidsspråk.

Du kan lese mer om rekruttering og ansettelse av flyktninger på NAV eller i din kommune.

FINN hjerterom torget bilde 1000x1000

Hjerterom - Torget

Flyktningene som kommer til Norge har kun med seg det aller mest nødvendige. Hjelpeorganisasjonene har best oversikt over hvilke behov for klær og utstyr som må dekkes akkurat nå. Hjerterom - Torget matcher ønsket om å hjelpe med flyktningenes faktiske behov. Klikk på lenken under for å se hjelpeorganisasjonenes spesifikke behov og hva du kan bidra med akkurat nå.