Brukt mobiltelefon med garanti

Alle modeller

Trenger du en ny mobil? Hos FINN Nybrukt finner du renoverte mobiltelefoner med opptil 50% rabatt av nypris fra nøye utvalgte partnere. Alle mobiltelefonene er grundig sjekket og rengjort av fagfolk før de legges ut på vår nettside. Når du handler en nesten ny mobiltelefon hos FINN Nybrukt, får du alltid 2 års garanti, 30 dagers åpent kjøp og ingen bindingstid.

Handle brukt mobil trygt med 2 års garanti

Er du usikker på om det er trygt å kjøpe en brukt mobil i stedet for en helt ny? Det er alltid trygt å handle brukte mobiltelefoner hos FINN Nybrukt. Ved å handle gjennom en pålitelig forhandler som Finn.no, kan du være trygg på at du gjør et sikkert kjøp. Våre partnere sørger alltid for at mobilen er grundig rengjort og klar for en ny eier, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om telefonen er låst til et abonnement. Når du handler hos FINN Nybrukt så får du alltid 2 års garanti på ditt kjøp. FINN Nybrukt er en seriøs e-commerce butikk som har stor kompetanse innenfor salg av brukte mobiltelefoner og hos oss får du samme garantier som når du kjøper en helt ny mobil.

Gode grunner til å kjøpe en litt brukt mobil

Trenger man virkelig å kjøpe en helt ny mobiltelefon? Ofte er en splitter ny mobil både dyrere og mer belastende for miljøet. Mange av de litt brukte telefonene vi tilbyr gjennom våre partnere, er faktisk helt nye telefoner som av ulike årsaker har blitt returnert. Før de selges videre, gjennomgår de strenge kontroller og kvalitetssikring for å sikre at de fungerer feilfritt. Dette betyr at du kan få en mobil som er så god som ny, til en langt lavere pris. Ved å velge en litt brukt mobil, bidrar du til å redusere den totale miljøpåvirkningen av elektronikkproduksjon. Du gir også en ny sjanse til en enhet som ellers ville blitt kastet unødvendig. Ved å kjøpe en litt brukt mobil, tar du et valg som både sparer penger og ressurser, samtidig som du nyter veldig god kvalitet og funksjonalitet.

Er det billigere å kjøpe en brukt mobil foran en ny?

En brukt mobiltelefon er vanligvis betraktelig billigere, men forskjellen mellom litt brukte og helt nye mobiler er ikke alltid så stor. Mange av mobiltelefonene våre er faktisk helt nye, men har blitt returnert av ulike grunner, for eksempel innenfor angrefristen. Generelt sett er en brukt mobiltelefon ofte et mer økonomisk alternativ, men prisen kan variere. Hos FINN Nybrukt kan du spare opptil 50 % av nyprisen på alle de forskjellige modellene vi har på lager. Ved å handle din nesten nye mobil hos oss, sparer du altså alltid penger.

Finn din nesten nye mobil hos FINN Nybrukt!

En nesten ny mobil er en utmerket løsning for dem som ønsker en helt ny mobil, men samtidig vil spare penger. På samme måte som ved kjøp av en helt ny telefon, følger det med en garantiperiode når du handler en nesten ny telefon hos oss. Når du kjøper en helt ny telefon, er det vanligvis inkludert en periode med 30 dagers åpent kjøp. Vi tilbyr også denne fordelen når du kjøper en nesten ny telefon hos FINN Nybrukt. I tillegg til garantien og åpent kjøp, er det flere andre likheter mellom å kjøpe brukt og nytt.