Mercedes - stjernebilen med de mange klassene

Mercedes-Benz - stjernebilen med de mange klassene

Mercedes-Benz – eleganse, statusmarkører og sportsbiler i hundre år.

Hvis Mercedes var en person, og ikke et bilmerke, ville hun trolig fremstått som selvsikker og vakker, en naturlig ledertype og kanskje litt dominerende. Dette er en person som går rett på sak og en du kan stole på.

Alt etter hvem du spør, vekker navnet Mercedes assosiasjoner som eleganse, taxi, komfort, holdbarhet, gubbefaktor, luksus, klasse og status.

«Luksus, sportslighet og ytelse i ett» er hvordan Mercedes-Benz selv omtaler sine omfattende modellserier. På FINN.no kan du til enhver tid velge mellom nærmere 40 ulike modeller.

 • Mercedes-Benz var i 2020 det syvende mest solgte bilmerket i Norge

  Populariteten har holdt seg stabil i mange år. SUV’en Mercedes-Benz GLC har lenge vært en bestselger på det norske markedet.

 • Bilmerket hadde én modell inne på listen over de ti mest solgte bilene i 2020

  Det var den nye, helelektriske Mercedes EQC som havnet på 9. plass. Bilmerket kommer også høyt opp på oversiktene over hvem som har de mest fornøyde kundene.

 • Mercedes-Benz er et av verdens største og eldste bilmerker

  I årene 2018 – 2020 ble det hvert år solgt godt over 2 millioner Mercedesbiler på verdensbasis. Salget av elbiler ble mer enn fordoblet i den samme perioden.

 • Mercedes C-klasse

  Mercedes C-klasse er inne på listen over de 25 mest solgte bilmodeller i verden gjennom alle tider, med over 10 millioner solgte eksemplarer.

 • Mercedes hoved2 Getty 71394293

Mercedes-Benz til salgs på FINN bil:

Se flere på FINN.no