Nettbil - en bekymringsfri måte å selge bil på

Nettbil - en bekymringsfri måte å selge bil på

Hva er egentlig Nettbil, og passer det for deg?

Nettbil ble etablert i 2017, og er en landsdekkende tjeneste for privatpersoner som ønsker et rask ot enkelt bilsalg. Anders Espelund, daglig leder i Nettbil, forklarer hvorfor dette er en god idé.

Hva er Nettbil?

– Kort fortalt, så lar Nettbil over tusen forhandlere fra hele landet konkurrere om å få kjøpe bilen din, forklarer Anders. – Er du ikke fornøyd med det høyeste budet, kan du takke nei til det - helt kostnadsfritt. Takker du ja til budet, er bilen din solgt og du har pengene på konto etter 1-5 dager. Raskt, trygt og enkelt!

Hvem passer Nettbil for?

– Nettbil passer for deg som ikke har så lyst til å tenke på bilsalg, sier Anders. – Konseptet er tilpasset biler i prisklasser fra kr 40 000,- og oppover.

– Vi ordner det meste, så det er bekymringsløst for deg. Det går raskt, og du slipper reklamasjonsansvaret som er 2 år ved privat salg. I mange tilfeller vil du også få en bedre pris enn ved vanlig innbytte hos forhandler.

Hvem passer Nettbil ikke like bra for?

Hvis det aller viktigste for deg er å få høyest mulig pris for bilen du skal selge, så vil du sannsynligvis få en bedre avtale ved å selge bilen din selv, på FINN.no. Nettbil er for dem som verdsetter et liv med få bekymringer høyere enn pris.

Skjønner! Så... Hvordan fungerer det egentlig å selge bilen sin med Nettbil?

Raskt

– Steg 1 er å registrere bilen for salg på nettsiden, forklarer Anders. – Deretter ringer vi deg med en prisantydning på bilen din, basert på kjøretøyets markedsverdi.

  • Hvor fort får jeg solgt bilen med Nettbil

Trygt

– Det neste du gjør, er å levere bilen til ditt nærmeste NAF- eller VIking kontrollsenter. Her får bilen en tilstandsrapport, før den annonseres for forhandlerne. Du som selger fristilles fra reklamasjonsansvaret.

Enkelt

– Nå starter budrunden på bilen din! Du velger selv om du vil godta det høyeste budet eller ikke. Godtar du budet, er pengene på konto etter et par dager. Ble ikke tilbudet som forventet, kan du hente bilen din helt kostnadsfritt.

Blir du ikke fornøyd, kan du alltids heller prøve å selge bilen selv på FINN!

Se forklarende video:

Spørsmål og svar om Nettbil