Nettbil2

FINN og Nettbil med nytt samarbeid

- Nå blir det enklere for FINN-brukere som ønsker å selge bilen sin raskt å gjøre nettopp det, sier produktdirektør Eirik Håstein på FINN motor.

Før jul ble det kjent at Schibsted kjøper seg inn i Nettbil. Som følge av dette, vil FINN og Nettbil ha et tett samarbeid fremover. For privatpersoner og forhandlere betyr dette at tjenesten Nettbil blir promotert gjennom FINN motor og kan benyttes ved et eventuelt bruktbilsalg. FINN er Norges ledende aktør på bruktbilmarkedet med bilannonser fra både private selgere og profesjonelle forhandlere. Med Schibsteds investering i Nettbil og det samarbeidet vi nå har, gir vi brukerne våre et enkelt og trygt alternativ til salg av bruktbil, sier Eirik Håstein, produktdirektør for FINN motor:

Det gir også mulighet til å skape en løsning der FINN kan hjelpe bilforhandlere med tilgang på biler fra privatpersoner, samtidig kan vi hjelpe de av FINNs brukere som ønsker å selge bilen sin på en rask og bekvem måte, der Nettbil tar ansvar for hele prosessen.

 • Produktdirektør Eirik M. Håstein i FINN Motor sier at samarbeidet med Nettbil vil gjøre det enda enklere for de som ønsker å selge bruktbilen sin raskt, å gjøre nettopp dét.

  POSITIVT FOR FINN-BRUKERE: Produktdirektør Eirik M. Håstein i FINN Motor sier at samarbeidet med Nettbil vil gjøre det enda enklere for de som ønsker å selge bruktbilen sin raskt, å gjøre nettopp dét.

Nettbil ble etablert i 2015, og er en landsdekkende tjeneste og markedsplass for privatpersoner som vil selge bilen sin til en forhandler. Fremfor å gå direkte til en bilforhandler, samler Nettbil bilforhandlere fra hele landet til nettauksjon, hvor de får mulighet til å by på bilen som ønskes solgt.

Bilselgeren trenger ikke gjøre noe annet enn å levere bilen på nærmeste NAF- eller Viking-senter, og man fritas reklamasjonsansvaret etter salget.

Per dags dato betyr samarbeidet at FINN-brukere som ønsker å benytte seg av tjenesten til Nettbil, vil kunne finne tilbud om dette på FINN motor. Dersom man er interessert i å vite mer, vil man bli sendt videre til Nettbil sine nettsider, hvor man får mulighet til å bestille tid for NAF eller Viking test.

Målet vil etter hvert være å få integrert Nettbils tjenester på FINN motor.

 • Markedsføringsbilde på at FINN og Nettbil inngår nå et samarbeid.

  FINN og Nettbil inngår nå et samarbeid.

SLIK FUNGERER NETTBIL:

 1. Forbruker legger inn informasjon om bilen på nettbil.no

 2. Forbruker får et prisestimat fra Nettbil på telefon og leverer deretter bilen til nærmeste NAF-senter eller Viking-senter.

 3. NAF eller Viking gjennomfører en uavhengig tilstandsrapport og fotograferer bilen. Dette dekkes av forhandlers kjøpsgebyr.

 4. Bilforhandlere kommer med tilbud på bilen, og dersom selger aksepterer høyeste tilbud får forhandler kjøpe bilen.

 5. Kontrakter, eierskifte og oppgjør skjer elektronisk i løpet av kort tid.

 6. Bilforhandleren sørger for å hente bilen på avtalt verksted.

 7. Tjenesten fungerer som prismatchtjenester som Lendo og Mitt anbud. Bilforhandlere gir tilbud på biler forbrukere legger inn. Bindende avtale inngås etter at bilen har vært gjennom kontroll.

Bilmerker som har et høyt antall representert for salg på FINN: