Nettbil2

FINN og Nettbil med nytt samarbeid

- Nå blir det enklere for FINN-brukere som ønsker å selge bilen sin raskt å gjøre nettopp det, sier produktdirektør Eirik Håstein på FINN motor.

Publisert 15. januar 2020 kl. 11.31

Før jul ble det kjent at Schibsted kjøper seg inn i Nettbil. Som følge av dette, vil FINN og Nettbil ha et tett samarbeid fremover. For privatpersoner og forhandlere betyr dette at tjenesten Nettbil blir promotert gjennom FINN motor og kan benyttes ved et eventuelt bruktbilsalg. FINN er Norges ledende aktør på bruktbilmarkedet med bilannonser fra både private selgere og profesjonelle forhandlere. Med Schibsteds investering i Nettbil og det samarbeidet vi nå har, gir vi brukerne våre et enkelt og trygt alternativ til salg av bruktbil, sier Eirik Håstein, produktdirektør for FINN motor:

Det gir også mulighet til å skape en løsning der FINN kan hjelpe bilforhandlere med tilgang på biler fra privatpersoner, samtidig kan vi hjelpe de av FINNs brukere som ønsker å selge bilen sin på en rask og bekvem måte, der Nettbil tar ansvar for hele prosessen.

LES OGSÅ: Derfor bør du alltid ha digital kjøpekontrakt når du handler bruktbil

Nettbil ble etablert i 2015, og er en landsdekkende tjeneste og markedsplass for privatpersoner som vil selge bilen sin til en forhandler. Fremfor å gå direkte til en bilforhandler, samler Nettbil bilforhandlere fra hele landet til nettauksjon, hvor de får mulighet til å by på bilen som ønskes solgt.

Bilselgeren trenger ikke gjøre noe annet enn å levere bilen på nærmeste NAF- eller Viking-senter, og man fritas reklamasjonsansvaret etter salget.

Per dags dato betyr samarbeidet at FINN-brukere som ønsker å benytte seg av tjenesten til Nettbil, vil kunne finne tilbud om dette på FINN motor. Dersom man er interessert i å vite mer, vil man bli sendt videre til Nettbil sine nettsider, hvor man får mulighet til å bestille tid for NAF eller Viking test.

Målet vil etter hvert være å få integrert Nettbils tjenester på FINN motor.

LES OGSÅ: 5 viktige tips til deg som skal kjøpe bruktbil

SLIK FUNGERER NETTBIL:

Bilmerker som har et høyt antall representert for salg på FINN: