Mercedes EQ EQB 02

Elbiler med 7 seter

Elbil OG plass til syv personer? Utvalget vokser stadig – her får du 4 muligheter!

Frakte halve laget til fotballkamp, eller bare behov for en liten buffer mellom sjåføren og svigermor i baksetet? Det er mange grunner til å ønske seg bedre plass i bilen.

Så, her har vi samlet noen muligheter - for deg som vil ha en 100 prosent elektrisk bil, med syv eller flere seter. Ta en titt!

  • Maxus Euniq 768x439

Maxus Eunic 5

Maxus Eunic 5 er tilgjengelig med seks eller syv seter, og batteriet på 52,5 kWh rekker ca. 260 kilometer på en lading. Så rekkevidden kunne nok vært enda bedre på denne. Men, bilen kommer med 177 hk, så det skal være krefter nok til å kjøre rundt med syv personer.

  • PEUGEOT e TRAVELLER 768x512

Peugeot e-Traveller

Familiebussen kommer i 3 varianter.
Da snakker vi ikke om batteri- eller motorvarianter, men sitteplass-varianter:
Den kommer nemlig med seks, åtte eller ni seter.

E-Traveller har et batteri med en kapasitet på 75 kWh og rommer 136 hk. Det store batteriet gir god rekkevidde: Mellom 305 og 316 kilometer per lading, avhengig av utstyrsvariant.

Her får du en veldig stor og romslig bil: L2-versjonen kommer med en lengde på 496 cm, og L3-versjonen er hele 531 cm lang. Den har dessuten vaskbart gulv i plast – siden det alltid er noen som søler is på gulvet 🍦

  • Mercedes EQ EQB 01 768x512

Mercedes-EQ (nei, ikke Mercedes-Benz når det er elbil) har en ganske unik posisjon i markedet med sin EQB. Bilen har plass til syv, har en veldig fornuftig rekkevidde, og koster faktisk heller ikke en formue.

EQB kommer i to versjoner:

  • EQB 300 4Matic med firehjulstrekk og 228 hk
  • EQB 350 4Matic med firehjulstrekk og 292 hk.

Begge har en WLTP-rekkevidde på 420 kilometer.

Disse kommer ikke som syvseter fra fabrikk, så den måtte bestilles med en tredje seterad da den var ny.

  • Mercedes EQ EQV 01 768x512

Mercedes-EQ EQV

229 kilometer på en lading, er kanskje ikke så veldig imponerende. På den positive siden, vil hele familien få muligheten til å nyte hver eneste kilometer i luksuriøse omgivelser.

Mercedes-EQ EQV er en slags luksusbuss, hvor du som standard har skinninteriør og adaptive LED-frontlys.

Ha en romslig dag! 🚐