Fikk inn over 100 bud med Nettbil!

Fikk inn over 100 bud med Nettbil!

FINN og Nettbil presenterer en ny trygg og effektiv prosess for deg som skal selge bil.

– Det er første gang jeg har testet Nettbil. Det gikk jo over all forventing, ler Elin Haug.

– Hun solgte nylig sin trofaste Audi A6 via tjenesten Nettbil, som ganske enkelt går ut på å la forhandlere over hele landet by på bilen din. Hun ble oppfordret av en venn til å prøve, og etter et lavt bud fra den lokale forhandleren tok hun steget.

– I etterkant er det ingen tvil om at det lønte seg, sier hun.

Heldigital prosess

Haug, som selv jobber med digital utvikling, ble positivt overrasket over salgsprosessen hos Nettbil.

– Navnet «Nettbil» er helt supert. Du selger bilen på nettauksjon, enkelt og greit – og alt foregår så sømløst som du får det.

Anders Espelund jobber som daglig leder i Nettbil og forklarer at nettopp enkelheten er det som gjør Nettbil unik.

– At forhandlere byr på bilen din, er ikke uvanlig – men å samle dette i én felles digital portal er noe helt nytt. Sannsynligheten er stor for at du får en bedre pris hos Nettbil enn hvis du bare leverer den inn hos nærmeste forhandler, og de aller fleste blir overrasket over hvor enkelt det hele fungerer, sier Anders.

Slik fungerer Nettbil:

  1. Registrer bilen på nett og velg ønsket dato for gratis test fra NAF eller Viking

  2. Få et prisestimat og lever bilen dersom du ønsker å fortsette. Nettbil tilbyr også henting

  3. Følg budrunden blant landets forhandlere på nett, og velg selv om du ønsker å akseptere høyeste bud. Du slipper alt ansvar og pengene står på konto innen få dager!

Raskt og effektivt

Etter registrering på nett leverte Haug sin Audi hos Viking Alnabru mandag morgen. Etter lunsj var budrunden i gang, og klokken 16.00 var bilen solgt etter hele 108(!) registrerte bud.

– Det kom massevis av bud, og jeg kunne sitte og følge med på nett. Jeg endte med å selge bilen til 302.000! Nesten 100.000,- mer enn hva forhandleren ville gi, sier Haug.

Anders Espelund i Nettbil er ikke overrasket over alle budene som kom inn, men sier det kan variere blant annet basert på hvilken bilmodell du selger.

– I snitt får vi inn over 70 bud per bil, så du kan forvente deg høy aktivitet dersom du prøver å selge bilen hos oss. Når det er sagt kan vi så klart ikke garantere noen ting, men sannsynligheten er stor for at du får et bedre tilbud via Nettbil, enn hos din lokale forhandler, sier Anders.

  • Raskt salg til en fornuftig pris: Med Nettbil får du solgt bilen raskt, og er trygg på at du får best mulig pris fra forhandleren.

    Raskt salg til en fornuftig pris: Med Nettbil får du solgt bilen raskt, og er trygg på at du får best mulig pris fra forhandleren.

Velg tjenesten som passer deg

Nettbil inngikk også nylig et samarbeid med FINN.no. Samarbeidet betyr at de to aktørene kan dele verdifull teknologi og Eirik Håstein forklarer at dette først og fremst skal komme kundene til gode.

– For noen vil det være mest riktig å selge bilen selv, mens andre har behov for en mer komplett tjeneste med minimalt ansvar. Sammen utfyller vi hverandre svært godt og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Eirik Håstein i FINN.