Thomas er kundesjef

Møt Thomas, strategisk kundesjef i FINN

Hvordan er det å jobbe i FINN?

Publisert 18. februar 2020 kl. 10.29

Hei Thomas! Hva gjør du i FINN?

Jeg jobber som Strategisk kundesjef i avdelingen FINN Personlig Økonomi salg. Jeg har ansvaret for å hjelpe flere banker og forsikringsselskaper med å øke salget deres gjennom markedsføring og leadsgenerering på alle digitale flater i Schibsted, og ikke kun på FINN. Min jobb går mye ut på å fasilitere og trekke i de rette menneskene, som kan bidra til de mest optimale løsningene for våre partnere. Jeg jobber med flere ulike partnere innen bank og forsikringsbransjen, og ønsker å hjelpe de til å nå sine mål hver dag! Når våre partnere sine mål, når vi våre mål - og vi skaper enda bedre grobunn for videre samarbeid.

Hva er den største utfordringen i FINN for deg?

Noe av utfordringen er å henge med på alle nye produkter og løsninger som FINN og Schibsted lanserer, (som er en god del), og benytte de til det beste i mine løsningsforslag ovenfor våre partnere. Læringskurven er bratt, og jeg har lært utrolig mye på de 2 årene jeg nå har jobbet her! Så kan det til tider være litt utfordrende å finne ut hvem som er den rette personen internt å snakke med i ulike caser.

Når har du det mest gøy på jobb?

Oi, her må jeg komme med et delt svar. For det er så mye som er gøy med å jobbe i FINN. Det ene er når jeg og teamet når våre mål, og jeg kjenner den gode stemningen i lokalet. Enten om jeg selv, eller en kollega har landet et godt salg! Det er veldig moro.

Så er det også den sosiale delen, med alt hva FINN klarer å finne på av kick-off, sommerfester, FINN Awards med mer. Det er så mange flotte folk i FINN, og jeg har det egentlig litt gøy hver dag på jobb jeg - for det er alltid latter å spore et eller annet sted :)

Hva vil du si til de som lurer på hvordan det er å jobbe i FINN?

Da vil jeg si; Finn ut om du har noen venner eller bekjente som faktisk jobber her, og få en tilbakemelding fra de på hva de synes. Kjenner du ingen, så oppfordrer jeg til å søke. For meg, var søknadsprosessen faktisk veldig lærerik - da jeg også lærte litt mer om meg selv i den prosessen. Ikke nøl i alle fall - for det er et godt sted å jobbe i FINN. Ikke minst har vi en kick ass kantine!!

Hva er du spesielt motivert av?

Jeg blir spesielt motivert når jeg får gode tilbakemeldinger fra våre partnere på løsninger jeg har tilbudt har gitt gode resultater for dem. Så er jeg motivert av å jobbe i FINN og Schibsted, med tanke på hvor mange nordmenn som kjenner til og bruker våre løsninger på diverse måter, hver eneste dag. Jeg er stolt av å jobbe her, og stolthet for meg skaper motivasjon.