SOLGT

Yamaha

Yamaha FZR Turbo "Vannscooteren fra helvete" 800 hk / 86 knop / 0-100 på 1,7 s.

Pris 250 000 kr
Båten står i
Utlandet
Tilstand
Brukt
Type
Vannscooter
Merke
Yamaha
Årsmodell
2015
Lengde i cm
335 cm
Lengde i fot
11 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorstr.
800 hk
Maks fart
86 knop
Drivstoff
Bensin
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

SE NY PRIS FERDIG PRUTET - SATT NED FRA 350.000,-.

Yachtmegleren bjuder på Verdens raskeste og råeste vannscooter ever.

"The machine from hell"

Glem alt annet du har sett eller hørt om. Det er denne som gjelder. Hvis du trodde at du hadde den råeste vannscooteren, eller vet om noen som har det, så må du tro om igjen, eller hvis du akkurat har bestilt årets modell så er det bare å avbestille. Du kan jo ikke risikere å bli forbikjørt eller, for det blir du med denne. Dette er vannscooteren sin for den som alltid har dårlig tid og vil alltid komme først frem, uansett om det er for en tur over Skagen for å kjøpe is til unga, eller vil se soloppganger- og nedganger på forskjellige steder, byer og land. Dagene blir ihvertfall ikke det samme etter å ha denne fortøyd hjemme på brygga. Gøyere blir det ikke. Nå har du i hvert fall mulighet til å kjøpe/eie den, og det for bare kr. 250.000,-.

Vannscooteren er bygd profesjonelt av de beste i verden og påkostet astronomiske summer. Vannscooteren er i mint condition med en gangtid på kun 12 timer etter ombygging.

Gjør oppmerksom på at dette ikke er en HydroDrag vannscooter for race. Vannscooteren har blitt brukt og kan brukes som en “helt vanlig” vannscooter med en redusert effekt på 500 hk. og 10.000 rpm. Vanlig oljeservice bør tas etter hver 25 kjørte time. Denne vannscooteren har riktignok en prestanda som overgår alt annet, og den går like fort uten NOS systemet som kun har til hensikt å gi en bedre akselerasjon som varer i opptil 16 sekunder. Denne vannscooteren ble bygget kun med øye for å kjøre fra alt og alle i Sverige, Danmark, Finland og i Norge, og det gjør du lett med 70 % gass selv om den er redusert til 500 hk. Den har 3 forhåndsprogrammerte innstillinger på styret, Mild, Stock og Wild. Idag er den stilt inn på 350, 440 og 500 hk, men kan lett endres ved behov. Vannscooteren har GP1200/1300 skrog som er forsterket med mye karbonfiber med FZR topdeck. Hela eksossystemet ink. turboen er beskyttet og kjølevesken holder varmen nede. Du kan ta på alt uten å brenne deg uansett hvor hardt du måtte kjøre. NOS har et sterkt kjølende effekt på hele motorforbrenningen da den leverer minus 122 C celsius. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Produsenten inviterer også til kurs/opplæring.

Yachtmegleren selger denne i samarbeid med produsenten Extreme Racing i Sverige, som jobber med dette til daglig. Vises frem og selges i Stockholm.

Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian@yachtmegleren.no for mer informasjon.

YACHTmegleren AS
Filipstad Brygge 1
0250 Oslo

www.yachtmegleren.no

*** Kjøp og salg av Båter i Toppklasse!
Kontaktperson
Stian Sandlie
Telefon
924 67 000

Filipstad Brygge 1, 0250 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 90079809
Sist endret 10. feb. 2019 09:06
Referanse Yamaha FZR Turbo

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.