Ung mann med laptop i bibliotek

Vil dere nå ut til deres fremtidige kunder? Bli sponsor av Schibsted Student!

Mange av våre kunder innen bank og forsikring har egne produkter for studenter. Nå kan dere ta posisjon hos målgruppen med skreddersydde annonser i landets mest leste nettaviser. Produktet Schibsted Student gir helt unike muligheter for din bedrift — bare se her.

Har din bedrift en strategi for å nå en yngre målgruppe? Ønsker dere å ta en posisjon hos de som trenger lån og forsikringer i tiden som kommer? Som sponsor av Schibsted Student gir dere studenter tilgang til troverdige nyheter gjennom gratis digitalt abonnement på Aftenposten, VG+, E24+, Dine Penger+, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Dere kan være enten delsponsor eller hovedsponsor, og velge blant 12 av landets anerkjente studiesteder, med til sammen 140 000 studenter.

Bedriften din får hele 50 prosent av all reklameplass i artikler som leses av noen fra studiestedet dere sponser. Slik kan dere skreddersy budskap til studentene og vi kan også bygge målgrupper for et bestemt studiested.

Skreddersydd innhold

BSU, IPS, renter og forsikringer er ukjent terreng for mange unge. Med Schibsted Student kan dere skreddersy innhold gjennom målrettede annonser i flere av landets mest leste nettaviser. I tillegg kan dere møte studentene personlig på stand eller eventer, dele innhold i nyhetsbrev, og promotere merkevaren eller produktene deres via skjermer plassert på campus.

  • Illustrasjoner av kaffekopp, bøker, og hånd med mobil

Sammen med Schibsteds kreative team, kan dere lage et helhetlig konsept som skal treffe studenter, og det kan tilpasses etter hva bedriften din ønsker å oppnå. Kanskje dere har et eget kundeprogram eller produkter tilpasset studenter? Eller kanskje dere ønsker å rekruttere kommende økonomer fra et spesifikt studiested? I annonsene kan dere vise aktuelle stillinger, ønske lykke til med eksamen, eller by på en kopp kaffe i lesepausen. Uansett vet dere mye om bank og forsikring som studentene helt sikkert trenger å vite mer om — budskapet kan endres annenhver uke om dere vil.

  • Illustrasjoner av by, jordklode, hånd med bankkort, og hånd med mobil

Hvem passer dette for?

Schibsted Student passer for bedrifter som:

  • har produkter som er tilpasset en ung målgruppe
  • vil ta en posisjon hos potensielle fremtidige kunder
  • ønsker å bidra til mangfold og samfunnsengasjerte studenter

Høres dette ut som noe for dere? Ta kontakt med din kontaktperson i Schibsted for mer informasjon og hjelp til å komme i gang.