Kvinne med mann barn og bil i bakgrunnen

All-time high for billån på FINN i august

Billånstorget på FINN hadde rekordmange besøk og klikk i august, og hittil i år har det vært god vekst på alle bank-, finans- og forsikringstorgene våre. Vi gir deg siste nytt, og noen spennende nyheter på kjøpet.

Bank-, finans- og forsikringstorgene (BFFT) på FINN har hatt svært god vekst hittil i år. Når vi ser på effekten av de ulike torgene, skiller vi mellom trafikk — altså hvor mange som besøker torgene — og hvor mange som klikker seg videre til våre samarbeidspartnere. 17 % flere har besøkt BFFT i perioden fra og med januar til og med august i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig har 5 % flere klikket seg videre til våre partnere.

  • Nyhetsbrev PØS sept 2021 01 1

Billånstorget er et av våre mest populære torg målt i antall besøk og klikk. Fra januar til august var det over 4,4 millioner besøk på BFFT, og billånstorgene stod for 1,6 millioner av besøkene. I august ble det all-time high med rekordøkning for billån, med 19 % økning i trafikk og 12 % flere klikk til partner, sammenlignet med august 2020.

  • Nyhetsbrev PØS sept 2021 02

Vi jobber hele tiden med å gjøre BFFT smartere og enda mer personalisert, så nå har vi gjort det mulig for boligkjøpere å lagre egenkapitalen sin når de klikker seg inn på boliglånstorget vårt, og justerer dette i kalkulatoren. Egenkapitalen lagres i FINN-profilen, og slik får man en personalisert pris på boligannonsen når man klikker seg inn på ulike boliger. Per i dag har over 50 000 FINN-brukere lagret egenkapitalen på sin profil.

  • Nyhetsbrev PØS sept 2021 03

Nytt torg for fritidsbolig

Markedet for fritidsboliger i Norge har kokt den siste tiden, og nå kan du endelig nå ut til de som skal ta opp lån eller tegne forsikring for sin nye drømmehytte. Da kan du også tilpasse budskap, landingsside, renter og betingelser til den målgruppen.

Nå har vi gjort det enda enklere for deg!

Tidligere har du måttet ta kontakt med våre ansatte for å endre lenker, eller segmentering på postnummer og pris. Nå kan du gjøre dette helt selv i vårt Bedriftssenter — ta en titt her.

NB: For å få tilgang til vårt bedriftssenter må du være bedriftskunde av FINN personlig økonomi og være innlogget. Er du ikke bedriftskunde? Les mer og bli det her.

Rapporterer du konverteringer ukentlig? Hadde ikke det vært digg å slippe? Nå tilbyr vi mulighet for automatisk rapportering for deg som har “cost per lead” eller “cost per order”. Ta kontakt med din kundeansvarlig for mer informasjon!

Bli en ekspert på BFFT!

Visste du at vi har et helt eget kurs i BFFT? På vår YouTubekanal kan du ta et gratis kurs som lærer deg alt du bør vite om BFFT og hvordan du skaper suksess på torgene! Kom i gang med kurset i dag, og bli en ekspert.