Smilende jente med redningsvest på båt

Mai ble tidenes beste måned for FINN båt

Aldri før har det vært så mange besøk på FINN båt som i mai med vanvittige 7,25 millioner besøk. Og båtene bare flyr unna, for hele ti prosent av dem blir solgt samme dag!

Da tallene for mai måned på FINN båt var klare, var det nesten så vi måtte sjekke to ganger. En svært fornøyd strategisk kundesjef, Ole Martin Larsen, forteller at de rekordhøye besøkstallene gjorde årets mai til den beste måneden noensinne!

- For en vanvittig mai det ble! Vi hadde hele 7 250 000 besøk på FINN båt i mai. Dette gjør måneden til tidenes beste og slår forrige rekord fra juli 2019 på 6,7 millioner besøk.

  • Motor inforgrafikk corona67

Veksten i trafikk sammenlignet med fjorårets mai er på 60 prosent. Dette har også gitt en solid økning i salg, faktisk ble det solgt dobbelt så mange båter i mai i år.

- Det er mye som tyder på at folk vil ha båt til sommeren, og de vil ha den nå. Hele ti prosent av alle båter som ble lagt ut for salg på FINN i mai ble registrert som solgt samme dag! Salgstiden på brukte båter er halvert og de ligger nå ute i gjennomsnittlig ti dager. Vi ser også at småbåter og joller i snitt selges på 6-7 dager, og den mest populære båttypen med også høyest volum, er skjærgårdsjeepen.

Ser vi på meldinger sendt mellom kjøpere og selgere har det blitt sendt nesten 124 000 meldinger som er en økning på over 85 prosent mot mai i fjor. Ikke rart båtene går unna!

  • Båt søkeord mai 2020