Smilende ung dame på båt

... og veksten på FINN båt bare fortsetter

Båtmarkedet på FINN fortsetter den sterke veksten fra april. I uke 19 var det en økning på vanvittige 122 prosent i antall klikk på “Send melding”-knappen i annonsene, så folk er absolutt i kjøpemodus om dagen.

I uke 19 hadde vi hele 1,9 millioner besøk på FINN båt, noe som tilsvarer en vekst på 60 prosent sammenlignet med samme uke i fjor — og sesongen har så vidt begynt. Strategisk kundesjef i FINN motor, Ole Martin Larsen, får “bekymringsmeldinger” fra båtforhandlere som annonserer på FINN.

- Helt sinnssykt! Det som også gleder en båt-glad gutt med hjerte for FINN, er at det selges store mengder båter, og noen forhandlere har fortalt meg at de er “redd” for å gå tom for båter.

  • Uke 19 trafikk båt

Ekstrem vekst i antall sendte meldinger

Antall klikk på “Send melding”-knappen i båtannonser på FINN har eksplodert. I uke 19 var det en vekst på ekstreme 122 prosent sammenlignet med samme uke i fjor. Da ble det sendt nesten 30 000 meldinger på én uke!

  • Uke 19 henvendelser båt

- Antall henvendelser sist uke var ti prosent flere enn uken før, så det allerede spinnville båtmarkedet på FINN bare fortsetter å øke! Jeg så et intervju med en forhandler som sa at alle båter som legges ut på FINN i disse dager “flyr unna” med en gang. Ved flere anledninger har forhandleren ikke rukket og overlevere ny båt før innbyttebåten allerede er solgt. Å være vitne til en slik bonanza er utrolig gøy, og viser også at FINN båt er en super plass for kjøpelystne å finne drømmebåten sin.

  • Uke 19 søkeord båt