Ungt par på takterrasse

Spennende høst i vente for nybygg

Interessen for nybygg blant boligkjøpere på FINN er større enn noensinne. Kommer for salg-annonser leverer som aldri før, og nå kommer det snart enda flere nyheter for nybygg-segmentet.

Nybygg-annonser generelt har hatt en veldig god sommer med 23 prosent økning i trafikk i juli sammenlignet med fjoråret.

Når det gjelder Kommer for salg-annonser sammenligner vi tallene for juli med ukene før, fordi annonsetypen ble lansert i juni 2019 og gjør at tallene ikke er helt sammenlignbare. Trafikken her hadde en solid økning på mer enn 50 prosent fra ukene før juli.

Siden lansering i fjor er det publisert over 450 unike Kommer for salg-annonser. Det legges stadig ut flere slike annonser og mange legges ut flere måneder før salgsstart.

Flere nyheter kommer — følg med!

Vi er i gang med en pilot for en ny og forbedret versjon av dagens prosjektannonse. Flere kunder tester produktet nå og frem til oktober. Slik kan vi tilpasse og forbedre produktet, og sikre et best mulig resultat ved lansering i løpet av fjerde kvartal.

Følg med i nyhetsbrevene våre fremover for siste nytt. I tillegg vil du motta løpende oppdateringer fra din kundekontakt i Schibsted.