Mona Andreassen i bybildet

Kundene får flere interessenter til prosjektene sine med FINN

Sommeren 2019 lanserte vi Kommer for salg — en ny måte å annonsere nybyggprosjekter før salgsstart. Allerede etter to måneder så kundene en tydelig god effekt ved å kunne annonsere prosjektene sine tidlig.

- Dette har vi ventet lenge på!

- Selgerne våre melder om gjennomgående gode tilbakemeldinger etter møter med sine kunder rundt effekten FINN klarer å skape i kommer for salg-fasen, sier Mona Andreassen, salgssjef i FINN eiendom.

Espen Oland, salgskonsulent i Block Watne, er en av kundene som er veldig fornøyd med Kommer for salg.

- Dette produktet har vi ventet lenge på! Vi har hatt veldig god effekt med første annonse. Mange har meldt seg som interessenter og da snakker vi ikke bare klikk, men håndfaste leads.

Oland forteller at det er enkelt å komme i gang ettersom man trenger lite info, noe som er positivt i den tidlige fasen. Opplevelsen hans er at det er enkelt å administrere og man får god rapportering.

- Vi kommer til å benytte oss av dette på alle prosjekter i fremtiden.

Objektet deres er elleve eneboliger i et område i Buskerud og under vises resultatene fra Kommer for salg-annonsen deres.

Eget annonseprodukt var ikke tilstrekkelig

Ximena Andrea Sagenes jobber som eiendomsmegler for Privatmegleren Nyeboliger Bergen. De har nylig tatt i bruk Kommer for salg på et prosjekt i Bergen sentrum.

- Da vårt eget annonseprodukt for nybyggprosjekter ikke var tilstrekkelig for dette prosjektet, valgte vi å prøve Kommer for salg. Det var mye mer tilrettelagt og svært enkelt å ta i bruk.

Også hun setter pris på at man ikke er avhengig av så mye info om prosjektet for å kunne annonsere.

Sagenes forteller at de i dag har fått inn 520 interessenter til prosjektet, men forventer å få opp mot 1000 totalt. Noen har de hanket inn via egen infoside for prosjektet, men størsteparten har kommet fra Kommer for salg-annonsen på FINN.

Opp mot 400 registrerte interessenter

Når vi utvikler produktet videre er det viktig for oss å følge med på effekten av annonsene som er publisert. Som forventet er det variasjon mellom prosjektene avhengig av for eksempel lokasjon og beliggenhet. Prisene våre gjenspeiler også dette.

Nøkkeltall etter lansering:

En live statistikktjeneste er tilgjengelig hele døgnet slik at man kan følge med på utviklingen selv.

Kom i gang med dine annonser

For mer informasjon om annonseproduktet, ta en titt på vår produktside.

Ønsker du å bestille Kommer for salg-annonse? Kom i gang her.
Har du spørsmål eller tilbakemeldinger kan disse sendes til nybygg@finn.no.