Paul Mykkeltvedt blir ny salgsdirektør i FINN eiendom

Paul Mykkeltvedt er ny salgsdirektør i FINN eiendom

Paul Mykkeltvedt overtar rollen som salgsdirektør i FINN eiendom fra 8. oktober 2019.

Lang erfaring fra bransjen

- Vi er glade for å ha funnet en erfaren leder som kjenner eiendomsbransjen innenfra til å stå i spissen for det kommersielle arbeidet på Eiendom i FINN og Schibsted, sier Ruben Søgaard, kommersiell direktør i FINN.no. - Paul har verdifull kunnskap om verdidriverne innen eiendom og har lang erfaring innen markedsføring i forbindelse med kjøp, salg og utleie av eiendom.

  • Ruben Søgaard, kommersiell direktør i FINN

    Ruben Søgaard, kommersiell direktør i FINN

Mykkeltvedt har juridisk utdannelse, og har jobbet over 10 år i eiendomsbransjen. Han startet karrieren sin hos Postbanken Eiendom og var innom Aktiv Eiendomsmegling, før han fra 2005 var blant de første franchisetakerne hos Privatmegleren. Senere gründet han frem tre andre foretak for meglerkjeden. Han avsluttet sin karriere i meglerbransjen hos Krogsveen. Mykkeltvedt har de siste årene jobbet med eiendomsutvikling og kjøp, salg, utleie og forvaltning av eiendom. Stillingen som salgsdirektør i FINN eiendom er et nytt og spennende veivalg for han.

- Vekstambisjonene til FINN eiendom er spennende. Jeg ser frem til å hjelpe landets eiendomsmeglere i jakten på de riktige interessentene og egen posisjonering overfor morgendagens eiendomsselgere. FINN eiendom har de aller beste forutsetningene for dette, jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og ha ansvaret for dette arbeidet, sier Mykkeltvedt.

Vi gleder oss til å ta imot Paul i oktober!

Henvendelser knyttet til denne saken kan sendes til Ruben Søgaard, kommersiell direktør i FINN.no, på e-postadresse ruben.sogaard@finn.no eller direkte til Paul Mykkeltvedt på e-postadresse paul.mykkeltvedt@finn.no.