Mona Andreassen Salgssjef i FINN eiendom

Kommer for salg lanseres snart

Testing av den nye tjenesten for annonsering av nybygg har gitt gode resultater. - Rundt 3 prosent av de som ser prosjektannonsen registrerer seg som interessenter, forteller salgssjef i FINN eiendom, Mona Andreassen.

Annonser i tidlig fase

Før byggestart er utbyggere og meglere avhengige av å selge 50-60 prosent av et prosjekt. I en tidlig fase, allerede før prisene er klare, kan du legge ut et prosjekt under “Kommer for salg”. På den måten kan du markedsføre deg for potensiell interessenter i en tidlig fase.

- Vi jobber knallhardt med å kunne lansere de nye kommer for salg annonsene for alle kunder før sommeren, sier Andreassen.

FINN sikrer god effekt av annonsene gjennom søket etter nye boliger, anbefalinger på forsidene på FINN, og en ny relevant plassering på “Bolig til salgs”. Nabolagsprofil er også inkludert i annonsen.

Prosjektannonsen fornyes automatisk hver måned hvis du ikke ønsker å stoppe den. Når prosjektet er klart for salg legger du en vanlig prosjektannonse med enheter som før.

Ønsker du utfyllende informasjon eller har du spørsmål om tjenesten? Ta kontakt med salgssjef Mona Andreassen på mona.andreassen@finn.no.