5 tips til deg som skal kjøpe brukte barnesko!

5 eksperttips til deg som skal kjøpe barnesko i høst!

Gode huskeregler når du skal kjøpe sko til barna

Publisert 25. august 2022 kl. 12.49

Sko er forbruksvare for aktive smårollinger. Visste du at barneføtter i vekst kan strekke seg opp til 0,5 cm per måned? Kanskje ikke så rart da, at Barnesko er en veldig populær kategori på FINN torget.

Alltid tilbud på barnesko

Sneakers eller vintersko, Gore-Tex eller gummistøvler, lisser eller borrelås – hos Finn Torget har du til enhver tid mulighet til å gjøre et kupp på barnesko, sier Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og leder for nettopp FINN Torget.

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt og trygt som mulig å ta bærekraftige valg ved salg og kjøp av brukte varer, og det gjelder selvfølgelig også barnesko, fortsetter hun.

Flere viktige ting å huske på

Matilda Linde-Monsoré har 14 år bak seg i skobransjen. De siste syv årene har hun jobbet i Viking Footwear, nå som produktansvarlig med ansvar for nettopp barnesko. Hun peker på flere ting det er viktig å huske på når du skal kjøpe sko til barna:

– En barnesko skal beskytte føttene, samtidig som den ikke må hemme utviklingen av skjelett, sener og muskler i barnets føtter, forklarer hun.

– Som for voksne, finnes det mange ulike typer sko som er tilpasset terreng, sesong og andre kriterier. Den største forskjellen på sko for barn og voksne, er passformen. Barn har helt andre behov for rom til vekst samt støtte.

5 Eksperttips til deg som skal kjøpe barnesko

Vil du handle trygt og enkelt? Bruk Fiks ferdig!

Akkurat nå finnes det nesten 50 000 annonser for Barnesko på FINN. Om du synes det virker litt overveldende, anbefaler Kathrine å prøve Fiks ferdig:

– Med Fiks Ferdig fra FINN blir alt litt enklere – og tryggere! Noen kjenner seg nok igjen i at meldingstrådene kan bli lange, uten at det ender i salg. Det trenger du ikke tenke på lenger nå, forklarer Kathrine.

– Med Fiks Ferdig trenger du heller ikke å prate med noen. Frakt og betaling bakes inn i ett eneste klikk. Enkelt og praktisk, både for kjøper og selger, avslutter hun.