Hva er FINN levert?

Hva er Helthjem?

Nå er det blitt enklere enn noensinne å handle på FINN, og du kan få varene dine hentet og levert på døren!

For mange kan lang vei, dårlig tid eller andre utfordringer gjøre det vanskelig å komme seg til postkontoret for å hente og sende pakker. Har du for eksempel solgt en brukt designerveske på FINN og ønsker å få sendt den til kjøper på en enkel effektiv måte, uten å måtte dra tidlig fra jobb for å rekke posten? Da må du prøve Helthjem, som er en hjemleverings-tjeneste fra Schibsted, som FINN samarbeider med.

Med Helthjem kan FINN-brukere sende varer man har kjøpt (eller solgt) på FINN (opptil 5 kilo) direkte fra dørstokken eller postkassen sin til de fleste destinasjoner i Norge. Alt du trenger å gjøre er å bestille sending via Helthjem, pakke inn tingen som skal sendes godt, skrive hentekode (som du får oppgitt når du bestiller sending) på pakken og legge den på dørmatten eller i postkassen hjemme. Deretter blir den plukket opp av avisbudet, som frakter pakken videre.

Les mer om:

- Helt hjem koster fra kr 80,- per forsendelse, litt avhengig av hvor du bor i landet. Ved å bruke Helthjems avisbud-nettverk i Norge, kan FINN-brukere få sendt og levert ting direkte fra eller til sitt eget hjem til en konkurransedyktig pris. Det er enkelt og effektivt, og gjør det lettere for nordmenn å handle brukt på FINN, uansett hvor i landet man befinner seg. Det er positivt - både for lommebok og miljø, sier produktdirektør i FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

Helthjem har gjort det mye enklere å kjøpe og selge unna ting

En av dem som har benyttet seg av tilbudet flere ganger er småbarnsmamma Karoline Riversholm fra Haugesund. Jeg har kjøpt mye tøy på FINN fra folk som har benyttet seg av denne tjenesten for å levere pakkene. Som mamma til en seks måneder gammel baby får jeg muligheten å kjøpe mye brukt over nett som ikke er tilgjengelig i nærheten, og jeg har også selv solgt bort barnetøy som blir for lite. Samarbeidet mellom FINN og Helthjem gjør det mye lettere og rimeligere å kjøpe og selge unna ting. Det er veldig enkelt når tingene kan sendes og leveres direkte til dørstokken eller postkassen, spesielt til så ok pris.

Info om «Helthjem»:

  • Dersom du bestiller pakkehenting innen kl. 22:00 den aktuelle kvelden og legger pakken i postkassen/på dørmatten, vil pakken sendes samme natt, og leveres på dørmatten eller postkassen til mottaker i løpet av noen dager (litt avhengig av hvor i landet du befinner deg).
  • For å sende en pakke så må du skrive koden på fem tegn - som du har mottatt på mail - på pakken, eksempelvis R-YEKGV. Når avisbudet henter pakken og leverer den på terminalen vår, legger vi inn koden din og får ut en etikett med navn og adresse på mottaker.
  • GPAKK INN OG SEND HJEMMEFRA: Med FINN levert er det enklere enn noensinne å sende varene dine. (Foto: FINN)
  • Helt hjem ny mai21
  • Pakken må pakkes inn forsvarlig etter innholdet, slik at pakken tåler ordinær håndtering. Avsender er ansvarlig for innpakking.
  • Skal du sende noe som lett kan gå i stykker bør du pakke den godt inn i noe mykt med en eske eller tykkere papir som ekstra beskyttelse. Ting som det ikke er fare for at kan gå i stykker kan fint pakkes inn i gråpapir, bærepose o.l. men pass på at du lukker pakken godt, slik at ikke er fare for at noe faller ut av pakken
  • Pakken og pakkens innhold er alltid forsikret for inntil 1500 kroner - avhengig av produktets salgsverdi. OBS! Dokumentasjon på innhold/innholdets verdi (feks. kjøpskvittering eller VIPPs til selger) må fremlegges dersom man søker om å få igjen penger på forsikring.
  • Noen steder i landet har ikke Helthjem leveringsmuligheter enda - i disse tilfellene vil pakken fortsatt kunne sendes, men via Post Nord. I disse tilfellene gjelder også Post Nord sine priser. Dersom dette er tilfellet for din forsending, så vil Post Nord dukke opp som eneste fraktalternativ når du skriver inn adressen din. Da vil du måtte levere/hente pakkene på Post Nord utlevering/hentested.