Hva er FINN levert?

Hva er Helthjem?

Nå er det blitt enklere enn noensinne å handle på FINN, og du kan få varene dine hentet og levert på døren!

Publisert 25. oktober 2019 kl. 14.47

For mange kan lang vei, dårlig tid eller andre utfordringer gjøre det vanskelig å komme seg til postkontoret for å hente og sende pakker. Har du for eksempel solgt en brukt designerveske på FINN og ønsker å få sendt den til kjøper på en enkel effektiv måte, uten å måtte dra tidlig fra jobb for å rekke posten? Da må du prøve Helthjem, som er en hjemleverings-tjeneste fra Schibsted, som FINN samarbeider med.

Med Helthjem kan FINN-brukere sende varer man har kjøpt (eller solgt) på FINN (opptil 5 kilo) direkte fra dørstokken eller postkassen sin til de fleste destinasjoner i Norge. Alt du trenger å gjøre er å bestille sending via Helthjem, pakke inn tingen som skal sendes godt, skrive hentekode (som du får oppgitt når du bestiller sending) på pakken og legge den på dørmatten eller i postkassen hjemme. Deretter blir den plukket opp av avisbudet, som frakter pakken videre.

Les mer om:

- Helt hjem koster fra kr 80,- per forsendelse, litt avhengig av hvor du bor i landet. Ved å bruke Helthjems avisbud-nettverk i Norge, kan FINN-brukere få sendt og levert ting direkte fra eller til sitt eget hjem til en konkurransedyktig pris. Det er enkelt og effektivt, og gjør det lettere for nordmenn å handle brukt på FINN, uansett hvor i landet man befinner seg. Det er positivt - både for lommebok og miljø, sier produktdirektør i FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

Helthjem har gjort det mye enklere å kjøpe og selge unna ting

En av dem som har benyttet seg av tilbudet flere ganger er småbarnsmamma Karoline Riversholm fra Haugesund. Jeg har kjøpt mye tøy på FINN fra folk som har benyttet seg av denne tjenesten for å levere pakkene. Som mamma til en seks måneder gammel baby får jeg muligheten å kjøpe mye brukt over nett som ikke er tilgjengelig i nærheten, og jeg har også selv solgt bort barnetøy som blir for lite. Samarbeidet mellom FINN og Helthjem gjør det mye lettere og rimeligere å kjøpe og selge unna ting. Det er veldig enkelt når tingene kan sendes og leveres direkte til dørstokken eller postkassen, spesielt til så ok pris.

Info om «Helthjem»: