Restaurantsjef
Autentish AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Restaurantsjef – Prinsen Restauranthus
Prinsen søker ny restaurantsjef
Vil du lede en frittstående restauranthus med høyt ambisjonsnivå, tydelig fokus på gode gjesteopplevelser og fantastisk mat? Prinsen søker nå en engasjert og kommersiell restaurantsjef som vil ta helhetsansvar for drift, salg og vertskap.
Om Prinsen
Prinsen er en restauranthus med dyktige fagfolk, godt renommé og en tydelig posisjon i markedet. Vi kombinerer klassiske verdier med utvikling, og har et klart mål om å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, hver eneste dag.
Restauranthuset består av:
Restaurant Prinsen ( Terningkast 5 fra vink )
https://vink.aftenposten.no/artikkel/1M6yQJ/prinsen-kjokken-og-bar-er-helt-konge
Bysse Sjømatbar
Vår nye satsning, som har blitt godt tatt imot av gjester og anmeldere:
https://www.dn.no/smak/restaurantguiden/-sjomatbarer-taler-denne-byen-flere-av/2-1-1916805
Bar
I november utvidet vi lokalene, og har bygd opp vår egen bar.
Bodega:
I vår kjeller har vi en stor Bodega. Her holder vi lukkede arrangementer.
Om stillingen
Som restaurantsjef har du det overordnede ansvaret for restaurantens daglige drift. Du er en synlig leder i restauranten, motiverer teamet og sørger for høy kvalitet i alle ledd – fra service og salg til økonomi og gjestetilfredshet.
Dette er en operativ lederrolle med stor påvirkningskraft, hvor du får mulighet til å videreutvikle konseptet, bygge kultur og drive aktivt mersalg.
Ansvarsområder
Overordnet ansvar for daglig drift av restauranten
Personalansvar: rekruttering, opplæring, bemanning og utvikling av medarbeidere
Sikre eksepsjonelle gjesteopplevelser og høy servicegrad
Aktivt salgsfokus: mersalg, vin, anbefalinger og opplevelsesbasert service
Budsjett, og resultatansvar
Aktiv bruk og videreutvikling av restaurantens systemer (kasse/POS, bookingsystemer, vaktplanlegging,rapportering m.m.)
Sikre strukturert og effektiv bruk av systemer i den daglige driften
Oppfølging av rutiner, kvalitet, HMS og internkontroll
Videreutvikling av vin- og drikkekonsept i samarbeid med kjøkken og eiere
Kvalifikasjoner
Relevant erfaring som restaurantsjef, daglig leder eller tilsvarende rolle
Dokumentert erfaring med salg og kommersiell drift
Sterk forståelse for service, vertskap og gjesteopplevelser
God vin- og drikkekunnskap er en klar fordel
Erfaring med personalledelse og teamutvikling
God systemforståelse og erfaring med bruk av digitale drifts- og rapporteringsverktøy
Økonomisk forståelse og erfaring med budsjettoppfølging
Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper
Tydelig, trygg og samlende leder
Kommersiell og resultatorientert, med blikk for detaljer
Vertskap ligger naturlig for deg. Du elsker å skape gode opplevelser
Strukturert, ansvarsbevisst og løsningsorientert
Trives i et høyt tempo og håndterer hektiske perioder med ro
Vi tilbyr
En sentral og spennende lederrolle i en anerkjent restaurant
Stor påvirkningsmulighet og rom for egne initiativ
Et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
Konkurransedyktige betingelser
Mulighet til å jobbe med vin, salg og gjesteopplevelser på høyt nivå
Ferdigheter
- Bruke POS system (Point of Sale)
- Planlegging og budsjettering
- Restaurantdrift
- Restaurantledelse
- Salgserfaring
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
- Sektor: Privat
- Sted: Prinsens gate 18,, 0152 Oslo
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Restaurantsjef, Service/servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 442844745
- Sist endret
