Kokk
SSP Norway
- Frist 19.11.2025
- Ansettelsesform Fast
BURGERKOKK SØKES – BERGEN LUFTHAVN FLESLAND
Har du en lidenskap for mat og vil skape minneverdige opplevelser? Vi søker deg!
SSP står for store deler av matserveringen på flyplasser og flycatering i Norge, og nå ser vi etter nye kokker i ulik stillingsprosent til to av våre avdelinger på Bergen Lufthavn. Ved å jobbe hos oss vil du være en del av et dynamisk miljø hvor ingen dag er lik. Du vil møte kunder som er på reisefot både i jobb- og privatsammenheng, og du må være flink til å tilpasse deg hver enkelt kunde. Vi ser etter personer til både heltidsstillinger og sesongansatte med mulighet for forlengelse.
Er du rå på grillen og trives når tempoet er skyhøyt? Vi ser etter en energisk og pålitelig burgerkokk som vil bli en del av vårt SSP-team på Bergen Lufthavn!
Dette ser vi etter:
Du håndterer veldig høyt tempo - spesielt i rushet!
Du liker å jobbe i team - vi er avhengig av hverandre.
Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk.
Du må ansee HMS og IK-mat for å være en naturlig del av arbeidshverdagen.
Du har førerkort og tilgang til bil - vi starter tidlig!
Du har plettfri vandel - sikkerhet er viktig.
Du har bodd i Norge eller EU/EØS i minst 5 år - det kreves fem års sammenhengende botid i Norge eller et annet EU/EØS-land for å få godkjent søknad om bakgrunnssjekk.
Vi tilbyr:
100 % stilling.
Karrieremuligheter internt i et stort og internasjonalt selskap.
Tariffbetingelser og skiftordning.
Rabatter på våre utsalgssteder for deg og ditt reisefølge.
Interne konkurranser med morsomme premier
Arbeidsplass med utsikt til takeoff!
SSP ønsker å være en organisasjon som i størst mulig grad gjenspeiler samfunnets mangfold og sammensetning. Derfor ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, og vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Alle kvalifiserte søkere oppfordres til å søke.
Vi setter i gang ansettelsesprosessen umiddelbart!
Send din søknad ved å trykke på knappen!
FerdigheterAI-generert
- Anvende mattilberedningsteknikker
- Environment, Health and Safety (EHS)
- Nordisk spåk
Om arbeidsgiveren
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 4
- Sted: 5258 Blomsterdalen
- Bransje: Butikk og varehandel, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Mat og servering
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
kokk, matservering, mat, servering, kjøkken
Annonseinformasjon
- FINN-kode 431029320
- Sist endret


