
Bildegalleri
(1/7)
Mat og drikke. Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal. Press forlag.
Til salgs
Beskrivelse
Mat og drikke. Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal. Press forlag. Innbundet. 383 sider. 1. utgave 2007. 29 x 23 cm stor. Utsolgt. Nypris var 499. Hentes i Oslo eller sendes.
Sammen med den svenske mesterfotografen Ingvar Eriksson serverer Tom Victor og Ole Martin mat og drikke for alle som har vilje til god smak. Det er bokens sentrale poeng at det ikke hjelper med verdens fjongeste oppskrift eller polets dyreste vin om situasjonen krever justeringer og du ikke føler deg trygg nok til å ta de nødvendige grepene for å få det hele til å stemme. Mat og drikke er boken som viser deg hvordan.
Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost kommer det nå en praktbok om mat og drikke. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år er det blitt over 300 artikler om mat og vin. I boken er det store råmaterialet blitt foredlet til en i enhver forstand stor matbok som fotfølger råvarene gjennom kalenderåret og byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk. Med nye bilder fra Nordens beste matfotograf, svenske Ingvar Eriksson, blir dette en omfattende inspirasjonsbok og bruksbok - et unikt verk som bør friste gourmeter og alminnelig matglade i alle land
Sammen med den svenske mesterfotografen Ingvar Eriksson serverer Tom Victor og Ole Martin mat og drikke for alle som har vilje til god smak. Det er bokens sentrale poeng at det ikke hjelper med verdens fjongeste oppskrift eller polets dyreste vin om situasjonen krever justeringer og du ikke føler deg trygg nok til å ta de nødvendige grepene for å få det hele til å stemme. Mat og drikke er boken som viser deg hvordan.
Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost kommer det nå en praktbok om mat og drikke. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år er det blitt over 300 artikler om mat og vin. I boken er det store råmaterialet blitt foredlet til en i enhver forstand stor matbok som fotfølger råvarene gjennom kalenderåret og byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk. Med nye bilder fra Nordens beste matfotograf, svenske Ingvar Eriksson, blir dette en omfattende inspirasjonsbok og bruksbok - et unikt verk som bør friste gourmeter og alminnelig matglade i alle land
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Generell info
Ring eller tekst til 915 44 248 for å kjøpe
Beliggenhet
| FINN-kode | 425637158 |
|---|---|
| Sist endret | 5.9.2025 kl. 17:15 |










