Finn billig leiebil i Boston

Om Boston

Boston

Skal du leie bil i Boston? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Boston er hovedstaden og den største byen i delstaten Massachusetts i USA. Byen er en av USAs eldste og mest historiske byer, og er høysete for utdanning og høyteknologi. Boston Logan lufthavn (BOS) er en stor flyplass med fire passasjerterminaler, og et godt utvalg restauranter og butikker.

Med leiebil kan du utforske Boston by og andre spennende destinasjoner i Massachusetts i ditt eget tempo. På flyplassen finner du over 9 bilutleiefirmaer representert, blant annet; Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Flyplassen ligger ca 5 km fra Boston city, så det er en kort kjøretur inn til byen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.