Finn billig leiebil i Stavanger

Om Stavanger

Stavanger

Skal du leie bil i Stavanger? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Stavanger er den tredje største byen i Norge, om du inkluderer Sandnes. Byen er Europas fremste olje- og energiby, og lokalbefolkningens viktigste inntektskilde kommer fra oljeindustrien. Stavanger er en svært populær turistby om sommeren. Preikestolen er den mest berømte turistattraksjonen i nærheten av Stavanger, en imponerende 604 meter granitt-klippe over Lysefjorden. I sentrum av byen finner du Gamle Stavanger med små gater og trehus fra slutten av 1700-tallet til tidlig 1800-tallet. Monumentet "Sverd i fjell" utenfor Stavanger sentrum, ved siden av Hafrsfjorden, er et populært sted å ta bilde om du besøker byen. Du kan nå de fleste severdighetene til fots i byens sentrumskjerne, ellers er offentlig transport i Stavanger hovedsakelig buss.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.