Finn billig leiebil i Kristiansand

Om Kristiansand

Kristiansand

Skal du leie bil i Kristiansand? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Kristiansand ligger på sørspissen av Norge og er en av de mest populære sommerbyene i landet. Her finner du mange vakre sandstrender og en idyllisk skjærgård. Byen er full av liv i sommermånedene med et stort utvalg kulturelle arrangementer og konserter. Kristiansand er hovedstaden i Vest-Agder fylke og er Norges sjette største by.

Byen er også kjent som Barnas By med den svært populære turistattraksjonen i Norge – Kristiansands Dyrepark. Dyreparken, det tilhørende badelandet og Kaptein Sabeltann show, er et must for barnefamilier.

Det er flere museer i byen som Kristiansand Kanonmuseum og Setesdalsbanen museumsjernbane. For de som er interessert i kunst, finner du SKMU - Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall og Agder Kunstsenter. Kilden Teater og konserthus er kanskje byens kuleste bygning og her arrangeres det mange eventer og forestillinger hele året.

Det anbefales å oppleve de mange båtene, kanalene og restaurantene på Fiskebrygga i Kristiansand.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.