Finn billig leiebil i Bordeaux

Om Bordeaux

Bordeaux

Skal du leie bil i Bordeaux? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Bordeaux er en havneby sørvest i Frankrike, og er velkjent for vin, arkitektur og museer. Bordeaux lufthavn (BOD) er den sjette største flyplassen i Frankrike, og består av to store terminaler og en mindre for lavprisselskaper. Her finner du et bredt utvalg av butikker og restauranter.

Du kan enkelt utforske byens mange vinslott, og de omkringliggende småbyene med leiebil. Det finnes ni bilutleiefirmaer på flyplassen; Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, Hertz, InterRent og Sixt. Flyplassen ligger litt over 13 kilometer fra sentrum av Bordeaux, og du kommer deg til byen på under en halv time.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.