Finn billige hotell i Stockholm

Se alle hotell i Stockholm

Om Stockholm

Stockholm

Leter du etter overnatting i Stockholm? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Stockholm på hotell

Stockholm er hovedstaden og den største byen i Sverige. Byen blir ofte kalt Nordens Venezia grunnet sin utstrekning over 14 øyer, og kjennetegnes for alle sine kanaler og broer, samt skjærgården mot Østersjøen. Dette er byen som passer perfekt for en helgetur enten du skal på shopping med venner, ta med familien på en liten ferie eller på spaopphold med kjæresten. Her finner du opplevelser som spenner fra kunst og kultur, flotte matopplevelser, shopping og et pulserende natteliv.

Selv om Stockholm er en liten storby sammenlignet med andre, er byen stor i utstrekning. Ønsker du gåavstand fra populære attraksjoner, bør du velge hotell i sentrumsområdene. Her finnes det mange hoteller med god standard i ulike prisklasser. Mest populært er kanskje den koselige bydelen Gamla Stan som ligger i det historiske sentrum hvor du finner de fleste av byens severdigheter. Et annet populært område er den trendy bydelen Södermalm, som frister med ung atmosfære og hippe restauranter og barer.

Det er flest turister som besøker Stockholm i sommermånedene fra juni til august, men det er også populært å besøke byen rundt juletider.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Stockholm har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Norge

Hotell i

Norge

Hotell i Danmark

Hotell i

Danmark

Hotell i Estland

Hotell i

Estland

Hotell i Færøyene

Hotell i

Færøyene

Hotell i Finland

Hotell i

Finland

Hotell i Island

Hotell i

Island

Hotell i Latvia

Hotell i

Latvia

Hotell i Grønland

Hotell i

Grønland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;