Finn billige hotell i London

Se alle hotell i London

Om London

London

Leter du etter overnatting i London? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i London på hotell

London er hovedstaden i Storbritannia, og er en av verdens mest besøkte byer. Turister besøker byen året rundt for å oppleve shopping og underholdning i verdensklasse, mat og drikke fra alle verdensdeler, kunst og arkitektur, sport og storbyliv.

London er en stor by, og det er umulig å få med seg alle byens største attraksjoner på en storbyhelg. Det kan være vanskelig å velge blant alt London har å by på, men områdene rundt Mayfair, Bayswater, Piccadilly Circus, SoHo, Leicester Square og Camden Town er svært populære både for shopping, restauranter og underholdning. Det er enkelt å komme seg rundt i byen med undergrunnen som er godt utbygd i de fleste retninger.

Du finner et stort utvalg hoteller i London. Hotellrommene er kjent for å være små, og standarden varierer veldig. Du betaler mye for beliggenhet, og hotellene som ligger i kjernen av London, rundt Themsen-elven som renner gjennom byen, er ofte dyre. Skal du bo rimelig, må du ofte utenfor bykjernen og velge noe lavere standard. Men du kan sikre deg et godt tilbud på sentrumsnære hoteller om du bestiller i god tid.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Vest-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av London har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Østerrike

Hotell i

Østerrike

Hotell i Belgia

Hotell i

Belgia

Hotell i Tsjekkia

Hotell i

Tsjekkia

Hotell i Tyskland

Hotell i

Tyskland

Hotell i Irland

Hotell i

Irland

Hotell i Luxembourg

Hotell i

Luxembourg

Hotell i Polen

Hotell i

Polen

Hotell i Sveits

Hotell i

Sveits

Hotell i Nederland

Hotell i

Nederland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;