Finn billige hotell i Paris

Se alle hotell i Paris

Om Paris

Paris

Leter du etter overnatting i Paris? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Paris på hotell

Paris er hovedstaden i Frankrike og velkjent som romantikkens by. Her finner du et mekka av shopping og mote, sjarmerende gater og arkitektur, kunst og museer i verdensklasse, søte bakverk og flotte restauranter. Det er perfekt å reise til hit på kjærestetur, men byen passer også godt for familie og venner. Paris har besøkende fra hele verden året rundt, men den beste tiden å besøke byen er på våren og høsten.

Det sentrale Paris er ikke spesielt stort i utstrekning, og det er fullt mulig å utforske byen til fots. Du finner mange gode hoteller i byen, men prisene er generelt høye. Romstandarden er varierende, og hotellrom er kjent for å være små og trange. Ønsker du å bo sentrumsnært, er det flere hoteller i nærheten av Louvre, Triumfbuen og den prestisjefylte handlegaten, Champs-Élysées. Den hippe, historisk bydelen Le Marais passer godt for deg som ønsker å bo nær det beste utelivet i Paris, mens Latinerkvarteret og Montemartré er fine områder om du søker en roligere atmosfære.

Ønsker du rimelige overnatting i Paris, bør du søke litt utenfor de mest sentrale områdene og bestille god tid i forveien.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Sør-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Paris har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Spania

Hotell i

Spania

Hotell i Albania

Hotell i

Albania

Hotell i Bulgaria

Hotell i

Bulgaria

Hotell i Kroatia

Hotell i

Kroatia

Hotell i Hellas

Hotell i

Hellas

Hotell i Italia

Hotell i

Italia

Hotell i Malta

Hotell i

Malta

Hotell i Monaco

Hotell i

Monaco

Hotell i Portugal

Hotell i

Portugal

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;