Finn billige hotell i Amsterdam

Om Amsterdam

Amsterdam

Leter du etter overnatting i Amsterdam? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Amsterdam er hovedstaden og den største byen i Nederland. Byen er verdenskjent for sitt nettverk av kanaler som ble bygd på 1700-tallet, ikoniske hus med gavler, kunst og museer, “coffee shops” og tulipaner. Den flerkulturell byen er full av nyanser og tiltrekker seg turister fra hele verden året rundt. Spesielt attraktiv er byen på våren i tulipan-perioden.

Du finner et godt utvalg hoteller i Amsterdam, og mange av disse har god beliggenhet i sentrumskjernen. Men det er lurt å bestille i god tid om du ønsker god standard og sentral beliggenhet til en overkommelig pris, da etterspørselen er høy stort sett hele året.

Sentrum av Amsterdam er relativt kompakt, og det er enkelt å utforske byens attraksjoner til fots eller på sykkel. Du finner mange hoteller å velge mellom rundt Damplass og Museumskvarteret, samt i nærheten av Vondelpark. Da har du kort avstand til kjente handlegater og severdigheter som Anne Franks hus, Rijksmuseum og Vincent van Gogh Museum. Du finner også mindre hoteller langs kanalene, omkranset av et livlig restaurant- og uteliv, vakre hus, Red Light District og andre severdigheter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Vest-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Amsterdam har du her et utvalg med gode priser.

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.