Finn billige hotell i Roma

Se alle hotell i Roma

Om Roma

Roma

Leter du etter overnatting i Roma? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Roma på hotell

Roma er hovedstaden i Italia, og byen er på mange måter et museum i seg selv. Du vandrer praktisk talt gjennom historien når du utforsker Italias kulturelle hovedstad. Smale gater med koselig restauranter og fortauscaféer, klassiske piazzaer, enestående arkitektur og severdigheter, ikoniske scootere og et yrende folkeliv.

Sentrumskjernen av Roma er relativt kompakt, og du kan utforske de fleste severdigheter til fots. Det finnes mange hoteller i Roma med god standard og sentral beliggenhet. Prisene er ganske normale sammenlignet med andre storbyer i Europa, og det er fullt mulig å finne gode hotelltilbud. Du finner flere eksklusive hoteller i området rundt Spansketrappen og Via del Corso, og her har du kort vei til alt. Ser du etter et rimeligere alternativ, men likevel sentrumsnært er Termini i nærheten av sentralstasjonen eller Trastevere med koselige restauranter og barer gode alternativer.

Roma har turister hele året, men den beste tiden å besøke byen er på våren og høsten. Midt på sommeren kan det bli svært varmt, og i august er det fellesferie i Italia så mye kan være stengt.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Sør-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Roma har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Spania

Hotell i

Spania

Hotell i Albania

Hotell i

Albania

Hotell i Bulgaria

Hotell i

Bulgaria

Hotell i Kroatia

Hotell i

Kroatia

Hotell i Frankrike

Hotell i

Frankrike

Hotell i Hellas

Hotell i

Hellas

Hotell i Malta

Hotell i

Malta

Hotell i Monaco

Hotell i

Monaco

Hotell i Portugal

Hotell i

Portugal

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;