Finn billige flybilletter til Istanbul

Om Istanbul

Istanbul

Skal du reise til Istanbul? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Istanbul er metropolen i Tyrkia hvor øst møter vest. Byen tiltrekker seg alle typer turister, og våren og høsten er den beste tiden å reise. Den offisielle myntenheten er tyrkisk lira (TRY), og tidssonen er GMT +3 hele året. På vintertid betyr det 2 timer foran Norge, og på sommertid 1 time.

Istanbul lufthavn (IST) er en stor og moderne flyplass med 7 innganger, men foreløpig kun en terminal for både innenlands og internasjonale flygninger. Det er for tiden den største enkeltstående terminalbygningen i verden, og det er planlagt videre utbygging. Her finner du over 150 restauranter og barer, taxfree, et bredt utvalg butikker, aktiviteter, stellerom og lekerom. Gratis trådløst Internett er tilgjengelig på flyplassen i en time.

Skal du overnatte på Istanbul lufthavn finnes det tre hoteller på flyplassen. Du kan betale for inngang på flere førsteklasses lounger, og det finnes områder ved gatene med dagsenger. Istanbul lufthavn ligger nordvest for Istanbul, og det tar en knapp time med taxi til sentrum. Taxier er lett tilgjengelige utenfor ankomsthallen. Det er for øyeblikket kun busser av offentlig transport som betjenes fra flyplassen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Midtøsten har også mange andre muligheter. Ved siden av Istanbul har du her et utvalg med gode priser.
Flybilletter til Oman

Flybilletter til

Oman

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.