Finn billige flybilletter til Antalya

Om Antalya

Antalya

Skal du reise til Antalya? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Antalya er en populær destinasjon for sol og bad, og høysesongen er på sommerhalvåret. Den offisielle myntenheten er tyrkisk lira (TRY), og tidssonen er GMT +3 hele året. På vintertid betyr det 2 timer foran Norge, og på sommertid 1 time.

Antalya lufthavn (AYT) består av tre terminaler; en for innenlandsreiser og to for internasjonale flyvninger. Flyplassen er moderne og tilbyr taxfree, et godt utvalg restauranter og barer, stellerom og lekerom. Ønsker du et mer behagelig opphold på flyplassen finnes det førsteklasses lounger du kan besøke. Gratis trådløst internett er tilgjengelig på deler av flyplassen, ellers mot betaling.

Om du skal overnatte på Antalya lufthavn finnes det tre hoteller i nærheten av flyplassen, det nærmeste ca. 5 minutter unna. Det går flere busser fra flyplassen til sentrum av Antalya, og turen tar ca 30 minutter. Taxiholdeplass finnes utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Midtøsten har også mange andre muligheter. Ved siden av Antalya har du her et utvalg med gode priser.
Flybilletter til Oman

Flybilletter til

Oman

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.