Finn billige flybilletter til Chiang Mai

Flysøk

Billige flybilletter til Chiang Mai

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Bodø - Chiang Maién vei fra4 550 kr én vei
Bergen - Chiang Maitur/retur fra5 638 kr tur/retur
Bodø - Chiang Maién vei fra4 760 kr én vei
Ålesund - Chiang Maitur/retur fra7 320 kr tur/retur
Kristiansand - Chiang Maitur/retur fra13 540 kr tur/retur
Oslo - Chiang Maién vei fra4 084 kr én vei

Fly til Chiang Mai

Flybilletter til Chiang Mai

Skal du reise til Chiang Mai? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Chiang Mai en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Chiang Mai med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Chiang Mai i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Chiang Mai. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Asia.

Ved siden av Chiang Mai har Asia også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Asia

Asia er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.