Finn billige flybilletter til Singapore

Flysøk

Billige flybilletter til Singapore

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Bergen - Singaporetur/retur fra2 595 kr tur/retur
Ålesund - Singaporeén vei fra2 917 kr én vei
Trondheim - Singaporeén vei fra2 968 kr én vei
Kristiansand - Singaporeén vei fra2 980 kr én vei
Oslo - Singaporeén vei fra2 343 kr én vei

Fly til Singapore

Flybilletter til Singapore

Skal du reise til Singapore? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Singapore en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Singapore med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Singapore i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Singapore. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Asia.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn fly til andre land i Asia

Asia er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.