Finn billige flybilletter til Amsterdam

Om Amsterdam

Amsterdam

Skal du reise til Amsterdam? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Amsterdam er kjent for sine vakre kanaler og tulipaner. Byen har turister året rundt, men høysesongen er fra vår til høst. Den offisielle myntenheten i Nederland er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Amsterdam Schiphol lufthavn (AMS) består av en hovedterminal med tre avgangshaller og seks bygg ut fra hallene hvor du finner gatene. Flyplassen har et stort utvalg fasiliteter; kasino, treningsrom, avslapningsområde, bibliotek, museum, apotek, stellerom, lekerom, samt taxfree, butikker og flere restauranter og barer. Det finnes flere førsteklasses lounger om du føler for ekstra komfort på flyplassen. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Amsterdam lufthavn finner du seks hoteller på flyplassen, og to hoteller under 10 minutter unna med gratis shuttlebuss. Du kommer deg enkelt fra flyplassen til sentrum med tog. Togstasjonen ligger under ankomsthallen, og tar ca. 20 minutter inn til sentralstasjonen. Taxiholdeplass finnes utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Vest Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Amsterdam har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.