Finn billige flybilletter til Gdansk

Om Gdansk

Gdansk

Skal du reise til Gdansk? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Gdansk er den sjette største byen i Polen og har blitt en av nordmenns polske favoritter. Det er flest turister i perioden juli til august, men Gdansk er en by som folk besøker året rundt. ​​Den offisielle myntenheten i Polen er zloty (PLN), og tidssonen er den samme som Norge.

Gdansk internasjonale lufthavn består av to terminaler som hovedsakelig skiller mellom passasjerer fra Schengen-området og utenfor Schengen-området. Her finner du butikker, taxfree, stellerom og et utvalg restauranter og barer. Du kan besøke flyplassens førsteklasses lounge om du ønsker ekstra komfort. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i 15 minutter, og du finner ladestasjoner flere steder på flyplassen.

Skal du overnatte på Gdansk lufthavn finnes det tre hoteller maks 10 minutter fra flyplassen. Det går flere busser fra flyplassen inn til sentrum av Gdansk, og reisetiden er ca. 30 minutter. Utenfor ankomsthallen finner du taxiholdeplass.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Vest Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Gdansk har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.