Finn billige flybilletter til Kaunas

Flysøk

Billige flybilletter til Kaunas

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Trondheim - Kaunastur/retur fra4 188 kr tur/retur
Tromsø - Kaunasén vei fra1 848 kr én vei
Stavanger - Kaunastur/retur fra2 998 kr tur/retur
Bergen - Kaunastur/retur fra2 527 kr tur/retur
Ålesund - Kaunastur/retur fra1 882 kr tur/retur
Stavanger - Kaunastur/retur fra523 kr tur/retur
Kristiansand - Kaunastur/retur fra1 893 kr tur/retur
Bergen - Kaunasén vei fra602 kr én vei
Ålesund - Kaunastur/retur fra1 710 kr tur/retur
Stavanger - Kaunasén vei fra326 kr én vei
Bergen - Kaunasén vei fra653 kr én vei
Oslo - Kaunastur/retur fra278 kr tur/retur

Fly til Kaunas

Flybilletter til Kaunas

Skal du reise til Kaunas? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Kaunas en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Kaunas med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Kaunas i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Kaunas. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Europa.

Ved siden av Kaunas har Europa også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Europa

Europa er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her