Finn billige flybilletter til Skopje

Flysøk

Billige flybilletter til Skopje

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Stavanger - Skopjeén vei fra1 579 kr én vei
Kristiansand - Skopjetur/retur fra5 493 kr tur/retur
Bodø - Skopjetur/retur fra3 074 kr tur/retur
Bergen - Skopjetur/retur fra1 992 kr tur/retur
Trondheim - Skopjetur/retur fra2 990 kr tur/retur
Stavanger - Skopjeén vei fra1 239 kr én vei
Kristiansand - Skopjetur/retur fra3 107 kr tur/retur
Bergen - Skopjeén vei fra3 377 kr én vei
Tromsø - Skopjeén vei fra1 598 kr én vei
Stavanger - Skopjetur/retur fra2 261 kr tur/retur
Oslo - Skopjeén vei fra506 kr én vei

Fly til Skopje

Flybilletter til Skopje

Skal du reise til Skopje? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Skopje en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Skopje med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Skopje i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Skopje. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Europa.

Ved siden av Skopje har Europa også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Europa

Europa er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her