Reisetips til Puerto de la Cruz på Tenerife

Reisetips til Puerto de la Cruz på Tenerife

Visste du at Puerto de la Cruz er den eldste turistdestinasjonen på Tenerife? Puerto de la Cruz ligger i den nordlige delen av øya, og har over lang tid tiltrukket seg internasjonale turister. På grunn av det varme klimaet er det spesielt nordeuropeere som migrerer hit i vintermånedene.

Publisert 16. september 2022 kl. 12.28

Puerto de la Cruz er ikke det varmeste reisemålet på Tenerife, men det ligger likevel på rundt 20 grader i vintermånedene. Her er våre tips til ferien i den vakre perlen Puerto de la Cruz.

Byliv

Det er få steder på Tenerife med en gamleby som Puerto de la Cruz. Byen er rik på gamle bygninger, klassifisert som historiske monument. Dette inkluderer flere kirker, festningen, slottet, som idag brukes til kulturelle og historiske eventer, flere fontener og den nylig restaurerte havna.

Havnepromenaden ble bygd på 60-tallet og smykker seg med barer og kafeer verdt et besøk.

Plaza del Charco er byens hovedtorg. Her kan du blant annet finne en av byens beste iskrembarer som ligger på et av hjørnene på torget. Det er også anbefalt å besøke Colombus Plaza, her er det mange vakre, historiske bygg som idag er blitt et sentrum for shopping og kafébesøk.

Attraksjoner

Her er tre hovedattraksjoner i byen

Sol og bad

Puerto de la Cruz er ikke nødvendigvis reisemålet for deg som ønsker å slikke sol dag inn og dag ut, men du har likevel flere muligheter både i og utenfor byen. Her er våre tre favoritter.

Hotell

Puerto de la Cruz har ikke få overnattingsmuligheter, så her finner du noe for enhver lommebok. Her er to av våre favoritter:

Ferie i Puerto de la Cruz? FINN reise hjelper deg på veien!