Reisetips til La Gomera og Tenerife

Reisetips til La Gomera og Tenerife

Det er så mye å oppleve på Tenerife, men mange velger også å kombinere ferien med en tur til La Gomera. FINN reise gir deg de gode tipsene .

Det er bare en 40 minutters båttur fra Puerto Los Cristianos La Gomera. Lokale refererer ofte til denne øya som "å lande i Jurassic Park", og det med god grunn. La Gomera har et deilig klima året rundt, med snitt 22 grader varme

La Gomera er definert av den eldgamle vulkanen Alto de Garajonay og omkranset av tykk skog, elver og dype raviner. En håndfull sjarmerende små landsbyer ligger som smykker langs dalene mellom bananåkre og vingårder.

De fleste fastboende bor i hovedstaden San Sebastian, og i Valle Gran Rey på sørkysten. Så om du er på utkikk etter en ekte utflukt er La Gomera det perfekte stedet for deg.

  • Utsikt over La Gomera fra Alto de Garajonay - Foto: Getty Images

    Utsikt over La Gomera fra Alto de Garajonay - Foto: Getty Images

Tecina Golf

La Gomera byr også på en av Kanariøyenes mest unike golfbaner. Banen er en del av øyas Hotel Jardin Tecina, som ligger på en klippetopp ca. 25 minutter fra havna.

Tecina Golf er øyas eneste golfbane og er absolutt verdt besøket. Den øvre delen av banen, lengst opp, har en mer vill og tørr natur, mens lenger ned omringes du plutselig av tropiske frukttre.

Det unike og naturlige designet kombinert med den uforglemmelige utsikten gjør dette til en golfopplevelse av de sjeldne.