NYHET: FINN lanserer egen hotelltjeneste

NYHET: FINN lanserer egen hotelltjeneste

Nå kan du bestille direkte hos hotellene via FINN! Nye funksjoner samler alle hotell og priser på et sted.

Den nye hotelltjenesten fra FINN er utviklet i tett samarbeid med hotellbransjen, med mål om at lokale hotell skal få flere bestillinger i tiden fremover.

– Med dette håper vi å hjelpe norske hotell med å få flere bestillinger direkte slik at de skal komme styrket ut av en utrolig tøff periode det siste året. FINN ønsker å bidra til at lokale hotell skal oppnå lønnsomhet, skape arbeidsplasser, og levere en best mulig opplevelse for gjestene, forklarer Eirik Norman Martinsen, forretningsutvikler i FINN reise.

 • – FINN ønsker å bidra til at lokale hotell skal oppnå lønnsomhet, skape arbeidsplasser, og naturligvis levere en best mulig opplevelse for gjestene, sier Eirik Norman Martinsen, forretningsutvikler i FINN reise.

  – FINN ønsker å bidra til at lokale hotell skal oppnå lønnsomhet, skape arbeidsplasser, og naturligvis levere en best mulig opplevelse for gjestene, sier Eirik Norman Martinsen, forretningsutvikler i FINN reise.

Finn det perfekte hotellet - og bestill direkte!

Den nye tjenesten gjør at du enkelt kan søke etter ditt perfekte hotell, og sammenligne priser fra flere tilbydere. Synes du det høres ut som andre hotelltjenester du kanskje har brukt før? Det er minst én vesentlig forskjell.

I motsetning til sammenlignbare tjenester i hotellmarkedet (for eksempel booking.com og hotels.com), gir nemlig FINN hotellenes egne tilbud den beste synligheten i søket og oppfordrer brukerne til å bestille direkte hos det lokale hotellet, når dette er mulig.

Du som forbruker vil dermed spare både tid og penger på å benytte FINN reise når du skal søke etter og bestille hotell, ettersom prisene hentes inn fra flere aktører og sammenligner tilbudene for deg.

 • Finnøy Havstuer. Foto: Classic Norway Hotels

  Finnøy Havstuer. Foto: Classic Norway Hotels

Større utvalg – bedre oversikt

– Med den nye tjenesten på plass, kan vi nå tilby nordmenn det aller beste utvalget av overnattingssteder for årets norgesferie, sier Anette Syversen, business unit manager i FINN reise.

– Vi har et stort utvalg og god bredde i overnattingstilbud på FINN, både innenfor hotell og feriehus og hytter, enten du skal reise i eller utenfor Norge. Vi kan nå tilby de beste alternativene tilpasset dine ferieplaner, enten du ønsker å leie, unne deg litt luksus og høy standard, eller en unik opplevelse tett på naturen, forteller hun.

Spar penger

– Siden du booker direkte fra hotellet, ligger prisene ofte 10-15% lavere enn via andre tilbydere. For dem som allerede har bonusprogrammer hos for eksempel booking.com og hotels.com kan det være praktisk å se også disse resultatene i det samme søket, forklarer Syversen.

 • – Med den nye tjenesten på plass, kan vi nå tilby nordmenn det aller beste utvalget av overnattingssteder for årets norgesferie, sier Anette Syversen, business unit manager i FINN reise.

  – Med den nye tjenesten på plass, kan vi nå tilby nordmenn det aller beste utvalget av overnattingssteder for årets norgesferie, sier Anette Syversen, business unit manager i FINN reise.

Etterlengtet samarbeid

Den nye hotelltjenesten blir godt mottatt av bransjen, og FINN forventer god oppslutning fra både brukere og flere lokale reiselivsaktører i tiden fremover:

– Booking som skjer direkte på hotellets side betyr at hotellene kan informere om viktig informasjon og om andre produkter som kan gjøre oppholdet enda bedre. Pandemien har dessuten lært oss at det av sikkerhetsmessige grunner er viktig for hotellene har kontaktinformasjon på sine gjester”, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold.

Et godt samarbeid med lokal hotellnæring var helt avgjørende for at FINN valgte å satse på en egen hotelltjeneste, forteller FINNs reiseekspert og kommersielle direktør, Terje Berge.

– Vi er overveldet over responsen fra hotellnæringen og mottakelsen denne ideen har fått. Det er klart vi er er veldig fornøyde med å få flere lokale hotellkjeder med fra starten og at de ønsker å samarbeide med oss for å utfordre de store globale aktørene. Dette er til det beste for forbrukerne, lokalt næringsliv og det norske samfunnet både når det gjelder tilbud, arbeidsplasser og skattekroner, sier Berge.

 • FINNs reiseekspert og kommersielle direktør, Terje Berge.

  FINNs reiseekspert og kommersielle direktør, Terje Berge.

Planer fremover

– Dette er bare begynnelsen! Vår ambisjon er å levere den beste og mest brukervennlige hotelltjenesten i Norge. Vi vil fortsette å utvikle og forbedre hotelltjenesten med brukerne i sentrum. Fremover har vi flere spennende planer for utviklingen av tjenesten, og jobber blant annet med å få inn enda flere lokale hotelltilbud. Det er bare å glede seg og følge med, avslutter Eirik Norman Martinsen.

FINNs hotelltjeneste finner du i dag tilbudene til hotellkjedene Nordic Choice Hotels, Radisson og Classic Norway Hotels, samt en rekke mindre hotell og hotellkjeder (blant annet Smarthotel, Citybox, Lofoten Arctic Hotel, Rondane Høyfjellshotell m.fl.). FINN har også et godt samarbeid med Scandic og Thon Hotels, og deres tilbud forventes å bli tilgjengelige om kort tid.