Bildegalleri

Blommenholm - Skogstien 21 hus C

Ny og moderne enebolig med høy standard, dobbelgarasje og mulighet for praktikantdel

Kart med kartnålSkogstien 21, 1365 Blommenholm
Prisantydning22 500 000 kr
Totalpris
22 655 942 kr
Omkostninger
155 942 kr
 • Planlegging

  2023

 • Salgsstart

  Salget er i gang!

 • Byggestart

  Estimert 2. kvartal 2024

 • Overtakelse

  Estimert 14 mnd. etter byggestart

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
255 m²
Bruksareal
300 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Parkett
Balansert ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Lademulighet
Peis/Ildsted
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Velkommen til din nye bolig i Skogstien 21 - HUS C

Ny, prosjektert enebolig i Skogstien 21 på Blommenholm i barnevennlige omgivelser med solfylte uteplasser og dobbelgarasje. Boligen holder høy standard både innvendig og utvendig med et moderne uttrykk og flott arkitektur. Planløsningene er familieorienterte og innholdsrike, og de passer også godt for dere som ønsker romslig plass i voksenlivet. Fine felles oppholdsrom, stue og kjøkken med generøs takhøyde, 4/5 soverom, 3/4 bad, mulighet for praktikantdel samt plass til både trimrom og egen vinkjeller. Kjøper får anledning til å sette sitt eget preg på boligen gjennom tilvalgsprosess.

Vi ønsker å gjøre boligkjøpet trygt og enkelt for deg - Derfor tilbyr vi deg kjøp med 0,- i forskudd! Fullt oppgjør innbetales til overtagelse.

Eiendommen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser. Det er kort gangavstand til Blommenholm stasjon med kun 18 minutters reisetid til Oslo S, og kun 4 minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Daglige servicetilbud finner du i nærmiljøet samtidig som det er kort vei til Bekkestua og Sandvika med et rikt service- og tjenestetilbud. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Blommenholm barneskole med SFO samt et godt utvalg av barnehager. Turmulighetene er mange både sommer som vinter og nærhet til sjøen. Området har rikt aktivitetstilbud for store og små med blant annet Blommenholm Tennisklubb, Blommenholm Båtforening, Bærum seilforening, m.m.

Standard

Det leveres kjøkkeninnredning type HTH Focus/One, Sigdal uno eller tilsvarende, med høyskap, underskap og kjøkkenøy. Det leveres 30 mm benkeplate med underlimt vask, og armatur fra Tapwell eller tilsvarende i krom eller sort. Det medfølger integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør: Kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, stekevon med pyrolyse, koketopp med induksjon og integrert ventilator med resirkuleringsfilter. Koketopp monteres på kjøkkenøy. Det kan kostnadsfritt velges mellom flere standardfarger hos leverandøren. I tilvalgsprosessen vil det være mulig å tilpasse og gjøre endringer på kjøkkenet.

Det leveres baderomsinnredning med skuffer og innfelt servant. Blandebatteri i sort eller krom fra Tapwell eller tilsvarende. Speil tilpasses rommets- og servantens størrelse og leveres med integrert belysning. Det blir innfelte downlights i himling med dimmer. Fils 60x60 cm på gulv og vegg i fargen greige. I dusjsonen leveres mosaikk i størrelse 5x5 cm. Dusj leveres med termostatstyrt blandebatteri og rainshower dusjhode. Armatur leveres i krom eller sort utførelse fra Tapwell eller tilsvarende.

Vaskerom leveres med 60x60 cm flis på gulv i fargen greige. Det blir malte gipsvegger og sokkelflis.

Gulv i alle rom unntatt bad/WC/vaskerom leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. I entresone/inngangsparti leveres greige fliser i format 60x60.

Boligen leveres sparklet og hvitmalt i alle rom. Farge Letthet (NSC 0501-Y01R).

Netto romhøyde vil være på ca. 240cm. I 2. etasje vil det leveres åpen himling med sperretak. Himlinger males i klassisk hvit.

Det vil bli anledning til å velge mellom ulike farger og tilvalg innenfor leverandørens fargekart, samt andre produkter innenfor leverandørens sortiment mot tillegg i pris.

Utfyllende og fullstendig leveransebeskrivelse følger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen vil ligge høyt og fritt med flott utsyn på en skrånende tomt. Stille, barnevennlig og sentralt på Blommenholm. Tomten blir opparbeidet med stikkveier, plen og beplantning. Eiendommen ligger skjermet og solrikt med svært kort gangavstand til skoler, barnehager, kollektiv trafikk og alle servicetilbud.

Kort avstand til Sandvika storsenter med de aller fleste forretninger. Blommenholm er et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballbaner og akebakker. I Bærumsmarka er det flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer og vinterstid. Kort avstand til golfbaner på Ballerud, Grini og Haga. Kort avstand til sjøen med badestrender og kyststien langs fjorden. Gode muligheter for båtplass og et aktivt sjøliv.

Det er kort gangavstand til Blommenholm togstasjon samt buss fra Stasjonsveien og Gamle Drammens vei. For øvrig kort vei til Sandvika tog og bussterminal som er hovedknutepunkt for offentlig kommunikasjon i Bærum.

Trygg start familiebarenhage.
Blommenholm - 0.3 km
Lindegaard familiebarnehage - 0.8 km
Damstua korttidsbarnehage - 1.2 km
Blommenholm skole (1-7 kl.) - 0.5 km
Høvik skole (1-7 kl.) - 1.4 km
Ramstad skole (8-10 kl.) - 1.3 km
Sandviksbukta skole (8-10 kl.) - 1.4 km
Norges Realfagsgymnas Bærum 2.8 km
Nadderud videregående skole - 2.8 km

Beliggenhet

kart
Logo

Sem & Johnsen

Boliger utenom det vanlige

Annonseinformasjon

FINN-kode347768764
Sist endret10. apr. 2024 15:01

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.