Bildegalleri

Poulssons Kvarter

Nytt og spennende boligkvartal på Fornebu - Midt mellom strandliv og hverdagsliv

Kart med kartnålMagnus Poulssons vei 27, 1366 Lysaker

Prisantydning fra

3 596 000 kr

Prisantydning til

15 676 000 kr

Totalpris fra

9 099 990 kr

Totalpris til

22 186 240 kr

 • Planlegging

  Klargjort for salg!

 • Salgsstart

  Salget er i gang!

 • Byggestart

  Antatt 4. kvartal 2024

 • Overtakelse

  Antatt 2./3. kvartal 2027

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 3
Internt bruksareal
66 - 138 m² (BRA-i)
Bruksareal
71 - 143 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
7 - 39 m² (TBA)
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Sentralt
Balansert ventilasjon

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

tirsdag, 18. juni
14:00 – 15:00

Beskrivelse

Velkommen til Poulssons Kvarter

Velkommen til sjø og sentrum, grønne parker og spennende arkitektur. Her får du tilgang til et helt nytt og unikt boligkvartal, med umiddelbar nærhet til det du trenger – når du trenger det.

Poulssons Kvarter ligger kun 10 minutter unna Oslo sentrum med kollektivtransport. Likevel er tanken at dette skal være et nabolag som det er verdt å bruke mye tid i, og få mest mulig ut av hver dag uten å måtte flytte for mye på seg.

Byggestart er planlagt Q4 2024 hvor da estimert ferdigstillelse vil være Q3 2027. Det er med andre ord ett spennende prosjekt og en unik mulighet til å komme tidlig inn i et prosjekt som først ferdigstilles om mange år.

Midt i mellom sjø og sentrum
I Poulssons Kvarter vil du befinne deg midt i mellom både strandliv og hverdagsliv. Sjøbris og shopping. Det er kort avstand til fine strender som Storøyodden eller Sollerudstranda, shoppingmuligheter på CC Vest og Fornebu S og gode kollektivtilbud. Siden det ligger i Fornebuporten, inngangen til Fornebu, vil du ha svært god adkomst fra hovedveisystemet og den nye hovedsykkelveien, samt kort avstand til Oslo sentrum. Her trenger du ikke å velge, du får det beste av to verdener.

Nærhet til livet
I Poulssons Kvarter finner du moderne boligkvartaler med attraktive uteområder som alle omkranser den felles grønne parken. Boligtypene kommer i forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan føle deg hjemme – uansett hvilken livsfase du er i.

Her vil du ha nærhet til både det du trenger, men også det du ønsker å ha nærhet til. Arbeidsplasser, butikker og skoler. Men også flotte naturområder, gode muligheter for aktiviteter og kunstneriske gleder.

Start dagen med et frisk bad i sjøen, og ta lunsjen på en av kafeene i nærheten. Gå deg en tur i vakre Nansenparken og avslutt dagen med en bedre middag på retroperlen Sjøflyhavna Kro. Det finnes mange turstier i nærheten og skulle du trenge litt kunstnerisk påfyll er Skanskas gjenvinningsanlegg verdt å få med seg. Her har du den perfekte kombinasjonen av en urban livsstil og naturen. Liv og røre og ro.

I Poulssons Kvarter har du nærhet til natur og by, sjø og hverdag – nærhet til livet.

Velkommen inn

Boligkvartalet er tilpasset slik at mennesker i alle livsfaser skal kunne leve sin hverdag, med umiddelbar nærhet til det som betyr mest for dem. Interiørdesignet er tidløst og nøytralt, noe som gir plass til folks egne personligheter og liv.

I Poulssons Kvarter er det et stort spenn i boligene, alt i fra en luksuriøs toppetasje med fantastiske takterrasser til effektive mindre leiligheter, med en visjon om å skape et levende, sosialt fellesskap.

Den grunnleggende ideen bak arkitekturen har vært å skape en naturlig sammenheng mellom omkringliggende boligområder, landskap, fjorden og parkområder. Elementer fra tidligere bebyggelse er tatt inn i nye fasader, og skaper en historisk forbindelse.

Interiørdesignet er tidløst og nøytralt, noe som gir plass til folks egne personligheter og liv. Det skal oppleves like aktuelt om 15 år som i dag. Å tenke bærekraft har vært førende. Det har vært jobbet mye med planløsningene for å få maksimalt ut av tilgjengelig plass,
og bygge på de naturlige forutsetningene i omgivelsene

Duse og naturlige toner i beige legger til rette for en avslappende og lun atmosfære og lar detaljer tre frem. I standard interiørkonsept får du kjøkken i en delikat beige farge sammen med laminat benkeplate i naturstein imitasjon. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer fra Siemens og benkeventilator fra Bora. Armatur og øvrige detaljer i krom utførelse. Enstavs hvitpigmentert eikeparkett i en matt utførelse sammen med lyse gråbeige vegger skaper et dempet og rolig uttrykk i leiligheten.

Badet skal være en kilde til ro og avslapping, og er utstyrt med innredning i samme utførelse som kjøkken. På badet får du eksklusiv storformatflis inspirert av naturstein i lyse nyanser. Ved at samme flis legges på gulv og vegg skaper det et helhetlig og smakfullt uttrykk. Speilet leveres i samme bredde som servant med belysning på vegg. Armatur og øvrige detaljer får en stilren krom utførelse.

Bygg Eng og Rode inneholder 2- til 4-roms leiligheter. Enkelte av leiligheten vil kunne leveres med hybel som tilvalg.

Fremtidsrettet bokomfort

I Poulssons Kvarter forenes teknologi og komfort på måter som gjør livet både enklere og mer behagelig. Her kommer noen eksempler som vi tror du vil sette pris på hver eneste dag.

Digital styring av lys og varme
Hjemmet utstyres med et avansert digitalt system som enkelt lar deg kontrollere lys og varme. Dette er ikke bare praktisk og komfortabelt, men også energieffektivt. Med trådløs lysstyring kan du flytte brytere og lamper etter behov og ønske, noe som gir deg full frihet til å tilpasse belysningen i hjemmet ditt.

Nøkkelfri adgang
Sikkerheten i ditt nye hjem ivaretas med et nøkkelfritt adgangssystem. Du kan enkelt låse opp hoveddøren ved hjelp av en adgangsbrikke eller din egen mobiltelefon. Dette systemet tilbyr et ekstra lag av sikkerhet og bekvemmelighet, og fjerner behovet for nøkler i hverdagen.

Styr huset med telefonen
Styr lys, varme, sikkerhet og andre hjemmefunksjoner fra hvor som helst, når som helst, gjennom din smarthus-app. Foretrekker du en mer analog tilnærming, kan du selvfølgelig fortsatt også bruke de veggmonterte panelene og bryterne.

Integrert videokommunikasjon
Med den digitale porttelefonen med integrert kamera kan du både se, snakke med, og låse inn besøkende som står ved hovedinngangen, via mobiltelefon eller nettbrett.

Fremtidsrettede løsninger
De digitale løsningene i ditt nye hjem designes for å være fleksible og kan tilpasses over tid. Dette betyr at du kan oppgradere eller legge til funksjoner etter eget ønske etter innflytting.

Velg din egen stil!
Vi ønsket at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Et interiørkonsept leveres som standard, i tillegg tilbys det to interiørpakker som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen

Fellesrom til glede for alle

Poulssons Kvarter tilbyr et mangfold av fellesfasiliteter for å skape et levende og sosialt nabolag. Det luftige inngangspartiet er ikke bare en port til hjemmet ditt, men også et naturlig samlingspunkt for naboene, med shuffleboard og koselige sitteplasser for avslappede samtaler og hyggelige øyeblikk.

Skal du feire en spesiell anledning, står fellesrommet til disposisjon. Komplett med kjøkken, sitteplasser og terrasse er fellesrommet perfekt for alt fra bursdagsfeiringer til uformelle sammenkomster.
For hjemmekontorentusiaster og skippertaksstudenter lages det et rolig og produktivt miljø, med alt de trenger for å få ting gjort.

Betalingsplan og byggetid

Ingent forskudd, kun kr 9.850,- til en §46 garanti!

Normat er det krav til 10% forskuddsbetaling ved kjøp av ny bolig. I Poulsson Kvarter har vi senket dette kravet til kun kr 200.000,-.

Dersom boligkjøper ikke ønsker å betale kontantbeløpet på kr 200.000, kan kjøper på avtaletidspunktet inngå en kjøpsgaranti iht.
buofl. §46, 2 ledd. Kjøpsgarantien innebærer at kjøper ikke trenger å betale depositum / forskudd iht. opprinnelig betalingsplan, førtidspunkt for overtakelse av boligen. Ved overtakelse innbetales total kjøpesum i sin helhet. Garantien gjelder fra kjøpstidspunkt og frem til overtakelse og har en kostnad for kjøper på kr 9.850. For mer informasjon og avtale om inngåelse av kjøpsgaranti, kontakt megler.

Byggetid - Antatt ferdigstillelse
Detaljreguleringen ble vedtatt juni 2023. Rammesøknad for PK 1 ble sendt til kommunen 1. februar 2024. Selger tar sikte på fysisk oppstart av grunnarbeider i løpet av 4. kvartal 2024. Byggetiden er forventet å være cirka 24 til 30 måneder fra fysisk oppstart av grunnarbeider.

En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Finansier boligen slik det passer deg

Når du kjøper bolig i Poulssons Kvarter har du full frihet til å velge den beste økonomiske løsningen for deg og din livsstil! Vi tilbyr to alternativer som gir deg muligheten til å sikre din drømmebolig; - 100 % innskudd eller 40 % innskudd og 60 % fellesgjeld.

Alternativ 1: 100 % innskudd
Har du mulighet og ønsker en tilværelse uten gjeld velger du 100 % innskudd og eier boligen din helt gjeldfritt. Nyt følelsen av eierskap uten økonomiske byrder og invester med din oppsparte egenkapital.

Alternativ 2: 40 % innskudd og 60 % fellesgjeld
Borettslaget etableres med et felles lån som utgjør inntil 60 % av kjøpesummen. Mangler du egenkapital eller ønsker du å oppnå din drømmebolig uten å måtte binde opp hele din egenkapital? Da kan det være et godt valg for deg å benytte deg av tilbudet om 60 % fellesgjeld.

Med 40 % egenkapital, eller privat finansiering, får du tilgang til din drømmebolig samtidig som du kan gjøre andre investeringer eller rett og slett bare ønsker større økonomisk fleksibilitet.

Individuell nedbetaling av fellesgjeld
I Poulssons Kvarter har vi også inngått en avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). IN-ordningen åpner for at den enkelte eier helt eller delvis kan nedbetale boligens andel av fellesgjeld. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innfrielse ved innbetaling på IN-ordningen kan gjøres ved sluttoppgjøret før overtakelse eller inntil 2 ganger årlig.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker prisliste basert på finansiering med andel fellesgjeld.

Beliggenhet

kart
Logo

Fredensborg Bolig AS - Poulssons Kvarter

Annonseinformasjon

FINN-kode343862627
Sist endret11. juni 2024 10:01
ReferansePoulssons Kvarter Bygg Eng og Rode

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.