Bildegalleri

BLOMMENHOLM

Prosjekterte og moderne eneboliger i Skogstien 21

HUS A SOLGT! 3 nye og moderne eneboliger med høy standard, flere uteplasser og mulighet for praktikantdel

Kart med kartnålSkogstien 21, 1365 Blommenholm

Prisantydning fra

21 800 000 kr

Prisantydning til

22 500 000 kr

Totalpris fra

21 955 942 kr

Totalpris til

22 655 942 kr

 • Planlegging

  Q3 2023

 • Salgsstart

  Salget er i gang!

 • Byggestart

  Estimert 2. kvartal 2024

 • Overtakelse

  Estimert 14 mnd. etter byggestart

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Primærrom
252 - 255 m²
Bruksareal
297 - 300 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Peis/ildsted
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Turterreng
Sentralt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Velkommen til tomtevisning! Passer ikke tidspunktet? Kontakt megler for privatvisning.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Prosjektet består av 3 nye eneboliger i Skogstien 21 med solfylte uteplasser og dobbelgarasjer. Boligene holder høy standard både innvendig og utvendig med et moderne uttrykk. Planløsningene er familieorienterte og innholdsrike, og de passer også godt for dere som ønsker romslig plass i voksenlivet. Fine felles oppholdsrom, stue og kjøkken med generøs takhøyde, 4/5 soverom, 3/4 bad, mulighet for praktikantdel samt plass til både trimrom og egen vinkjeller. Kjøper får anledning til å sette sitt eget preg på boligen gjennom tilvalgsprosess.

Vi ønsker å gjøre boligkjøpet trygt og enkelt for deg Derfor tilbyr vi deg kjøp med 0,- i forskudd! Fullt oppgjør innbetales til overtagelse.

Eiendommen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser. Det er kort gangavstand til Blommenholm stasjon med kun 18 minutters reisetid til Oslo S, og kun 4 minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Daglige servicetilbud finner du i nærmiljøet samtidig som det er kort vei til Bekkestua og Sandvika med et rikt service- og tjenestetilbud. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Blommenholm barneskole med SFO samt et godt utvalg av barnehager. Turmulighetene er mange både sommer som vinter og nærhet til sjøen. Området har rikt aktivitetstilbud for store og små med blant annet Blommenholm Tennisklubb, Blommenholm Båtforening, Bærum seilforening, m.m.

STANDARD:

Det leveres kjøkkeninnredning type HTH Focus/One, Sigdal uno eller tilsvarende, med høyskap, underskap og kjøkkenøy. Det leveres 30 mm benkeplate med underlimt vask, og armatur fra Tapwell eller tilsvarende i krom eller sort. Det medfølger integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør: Kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, stekevon med pyrolyse, koketopp med induksjon og integrert ventilator med resirkuleringsfilter. Koketopp monteres på kjøkkenøy. Det kan kostnadsfritt velges mellom flere standardfarger hos leverandøren. I tilvalgsprosessen vil det være mulig å tilpasse og gjøre endringer på kjøkkenet.

Det leveres baderomsinnredning med skuffer og innfelt servant. Blandebatteri i sort eller krom fra Tapwell eller tilsvarende. Speil tilpasses rommets- og servantens størrelse og leveres med integrert belysning. Det blir innfelte downlights i himling med dimmer. Fils 60x60 cm på gulv og vegg i fargen greige. I dusjsonen leveres mosaikk i størrelse 5x5 cm. Dusj leveres med termostatstyrt blandebatteri og rainshower dusjhode. Armatur leveres i krom eller sort utførelse fra Tapwell eller tilsvarende.

Vaskerom leveres med 60x60 cm flis på gulv i fargen greige. Det blir malte gipsvegger og sokkelflis.

Gulv i alle rom unntatt bad/WC/vaskerom leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. I entresone/inngangsparti leveres greige fliser i format 60x60.

Boligen leveres sparklet og hvitmalt i alle rom. Farge Letthet (NSC 0501-Y01R).

Netto romhøyde vil være på ca. 240cm. I 2. etasje vil det leveres åpen himling med sperretak. Himlinger males i klassisk hvit.

Det vil bli anledning til å velge mellom ulike farger og tilvalg innenfor leverandørens fargekart, samt andre produkter innenfor leverandørens sortiment mot tillegg i pris.

Utfyllende og fullstendig leveransebeskrivelse følger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligene vil ligge høyt og fritt med flott utsyn på en skrånende tomt. Stille, barnevennlig og sentralt på Blommenholm. Tomten blir opparbeidet med stikkveier, plen og beplantning. Eiendommen ligger skjermet og solrikt med svært kort gangavstand til skoler, barnehager, kollektiv trafikk og alle servicetilbud.

Kort avstand til Sandvika storsenter med de aller fleste forretninger. Blommenholm er et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballbaner og akebakker. I Bærumsmarka er det flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer og vinterstid. Kort avstand til golfbaner på Ballerud, Grini og Haga. Kort avstand til sjøen med badestrender og kyststien langs fjorden. Gode muligheter for båtplass og et aktivt sjøliv.

Det er kort gangavstand til Blommenholm togstasjon samt buss fra Stasjonsveien og Gamle Drammens vei. For øvrig kort vei til Sandvika tog og bussterminal som er hovedknutepunkt for offentlig kommunikasjon i Bærum.

Trygg start familiebarenhage.
Blommenholm - 0.3 km
Lindegaard familiebarnehage - 0.8 km
Damstua korttidsbarnehage - 1.2 km
Blommenholm skole (1-7 kl.) - 0.5 km
Høvik skole (1-7 kl.) - 1.4 km
Ramstad skole (8-10 kl.) - 1.3 km
Sandviksbukta skole (8-10 kl.) - 1.4 km
Norges Realfagsgymnas Bærum 2.8 km
Nadderud videregående skole - 2.8 km

Garasje/parkering

Dobbelgarasje med en elbil-lader til hver enebolig.
Størrelse på garasje kommer frem av tegning. Garasje leveres delvis isolert. Garasjegulv leveres i betong. Fri kjørehøyde inn i garasje vil være 210cm. Garasje er beregnet for tørt vedlikehold, uten fall og sluk. Det må derfor tidvis regnes med vann på gulvet som følge av bl.a. snøsmelting fra biler. Garasjeport leveres isolert i mørk grå farge, det medfølger to portåpnere til hver bolig.

Organisasjonsform

Boligene vil bli etablert som et eierseksjonssameie.

Beskrivelse av tomt

Hage leveres som delvis naturtomt og delvis opparbeidet gressplen slik det kommer frem av utomhusplan. Opparbeidede gressområder leveres med ferdigplen. Beplantning leveres i det omfang det kommer frem av utomhusplan. Adkomstvei og gårdsplass leveres gruslagt omrammet med kantstein i granitt. Foran hvert inngangsparti legges belegningsstein. Angitt snuplass leveres med armert gress. Trapper i terreng leveres i treverk tilsvarende terrassegulv. Utomhusplanen er en illustrasjon/situasjonsplan, og endringer vil kunne forekomme.

Samtlige seksjoner har eksklusiv bruksrett til uteareal utenfor sin boligseksjon som naturlig flukter til den enkelte seksjon og som kommer frem av bruksrettsplan som er vedlagt disse vedtekter. Med denne eksklusive bruksretten følger pliktig deltakelse i drift og vedlikehold.
Installasjoner og innretninger på dette arealet skal på forhånd godkjennes av styret og ikke være til hinder for nødvendig adkomst til vedlikehold. Oppdatering av bruksrettsplan kan kun gjøres av styret og etter samtykke fra rettighetshaverne.

Eiendommen ligger i Skogstien 21, 1365 Blommenholm. Adkomst skjer fra Gamle Drammensvei. Kostnader til drift og vedlikehold av felles adkomstvei må påregne.

Vedtekter/husordensregler

Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen, selv om utkastet må oppfattes som en overordnet ramme for å gi et bilde av kjøpers rettigheter og plikter, og kan bli endret i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet. Vedtekter fastsettes av utbygger i forbindelse med innsendelse av søknad om seksjonering. Endringer kan fremmes av seksjonseierne iht. vedtektene og eierseksjonsloven på årsmøte.

Adgang til utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Boligen er tilrettelagt for etablering av hybel/praktikantdel. Hybelkjøkken kan bestilles som en del av tilvalgsprosessen.

Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

Lovanvendelse

Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327647291
Sist endret24. mai 2024 10:43
Referanse21-23-5007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.