Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Puddertoppen

Puddertoppen - 18 nye rekkehus med gode solforhold øverst på Lørenskog Stasjonsby. Kun 2 ledige!

Kart med kartnålMargaretalia 12, 1470 Lørenskog

Prisantydning

9 150 000 kr

Totalpris

9 178 970 kr

Planlegging

Ferdig

Salgsstart

I salg

Byggestart

Antatt 1. halvår 2024

Overtakelse

Forventet 3. kvartal 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Internt bruksareal
101 m² (BRA-i)
Bruksareal
106 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
30 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Gjesteparkering
Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Turterreng
Utsikt

Enhet i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
17299 m²39 178 970 kr

Visning

onsdag, 24. april
17:00 – 18:00
Velkommen til visning i vår visningsleilighet på Pallplassen. Adresse: Margaretalia 14! Vi vil gjerne vite på forhånd om du kommer på visning, og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding»
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Puddertoppen er vårt nyeste tilskudd til Lørenskog Stasjonsby, og ligger i lia opp mot Haneborgåsen, helt øverst i Stasjonsbyen.

Puddertoppen består av 18 rekkehus fordelt på fire rekker, på en tomt der vi vil bevare mest mulig av naturen og terrenget. Husene får skogen som nærmeste nabo og fantastiske solforhold. Alle boligene får dessuten både terrasse og egen hage.

Akkurat som i resten av Lørenskog Stasjonsby, brukes det naturlige byggematerialer i varme toner. Husene på Puddertoppen bygges inn i terrenget, og uteområdene blir romslige.

Ved første øyekast vil husene på Puddertoppen virke ganske like, og gi deg følelsen av at du bor i en samlet grend - nærmest en hageby. Men ser du nærmere etter, vil du oppdage at hver bolig har et unikt preg. Arkitekten har lagt inn små detaljer både utvendig og innvendig, og sammen skaper de spill og variasjon.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Tilbudet gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Innhold

Puddertoppen ligger øverst på Lørenskog Stasjonsby, og består av 18 rekkehus fordelt på fire rekker.

Standard

Nye og lyse boliger med store vindusflater og gjennomgående god kvalitet. Boligene får god takhøyde med ca 2,5 meter i første etasje og opptil ca 3,9 meter i deler av andre etasje, avhengig av hvilken boligtype du velger.

Det blir levert 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett og det vil bli mulighet for valg mellom 3 alternativer på kjøkkenfronter/benkeplater og 3 flistyper på bad uten tillegg i pris ved kjøp før tilvalgsfristen går ut.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggebeskrivelse i prospekt.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming

Boligene vil få vannbåren gulvvarme i hele plan 1 og i baderom plan 2. Oppvarming av øvrige rom skjer via panelovner. Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i boligen eller i baderomshimlingen.

Beliggenhet

Lørenskog har mye å by på. Er du ute etter naturopplevelser, kultur, sport eller shopping, er Lørenskog stedet for deg! Sentralt beliggende rett ved Lørenskog stasjon er du alltid kun få minutter unna Oslo eller Gardermoen.

Som navnet tilsier ligger Lørenskog Stasjonsby like ved Lørenskog stasjon. Det er kort vei til det meste med et godt utbygget kollektivtilbud. Oslo sentrum er 18 minutter unna med bil, buss eller tog. Skal du ut og reise tar du deg til Gardermoen på drøye 20 minutter.

Nærområdet gir et hav av muligheter for alle enten du ønsker shopping, cafeer, kulturtilbud, idrettsanlegg eller naturopplevelser. Skogen er nærmeste nabo bak boligfeltet. Her kan du gå turer sommerhalvåret, eller legge ut på skiturer vintersesongen. Det finnes også flere deilige badevann i nærheten.

Lørenskog byr ellers på gode naturopplevelser sommer som vinter i Østmarka hvor Losby Gods er et populært utgangspunkt. Boligene vil ligge landlig og fint, men likevel med nærhet til Oslo. Ny barnehage og skole skal bygges rett ved prosjektet.

Rett ved Lørenskog Stasjonsby åpnet SNØ i januar 2020 - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skapes det en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. På SNØ finner du også Spiseri SNØ, Evo treningssenters og Sport 1 (sportsbutikk) som er åpen for alle, også de som ikke skal stå/gå på ski.

Eller du kan invitere venner og familie på besøk til det splitter nye Thon Hotel Snø i Lørenskog, med helårsarenaen SNØ vegg i vegg.

Sammen med SNØ kommer også Snøbyen. Snøbyen blir et moderne bydelssentrum som vil tilfredsstille alle behov, og med det blir den nye bydelen ganske så komplett. I rolige gågater skapes det gode byrom, der møteplassene og tilbudene blir lett tilgjengelig på gateplan. Her vil du finne restauranter og serveringssteder til enhver anledning. I tillegg kommer spennende sportsbutikk-konsepter. Og for tilreisende vil hotellet, som blir den nærmeste naboen til SNØ, dekke behovet for losji og rekreasjon.

Parkeringsforhold

Det etableres til sammen 18 P-plasser i garasjeanlegget. Alle boliger får en egen selvstendig parkeringsplass med bakenforliggende bod i garasjen med egen port og portåpner. I tillegg får hver bolig også en p-plass på terreng.

Det blir etablert ca. 6 stk. gjesteplasser på terreng til hele Puddertoppen.

Kjøpsbetingelser

Ved salg til forbrukere skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto når garanti etter bustadoppføringslova § 12 foreligger. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager før overtakelse.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum. Tilbudet gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Ved salg til andre enn forbruker skal 20% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Det vil bli stilt krav om kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager for overtagelse.

Diverse

Endring: det leveres som standard 100 Mbps hastighet på fibernett ikke 350 Mbps.

Regulering

Rammetillatelsen foreligger for Puddertoppen.

Området rundt Puddertoppen og Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, tilgrensende reguleringsplaner og kommunedelplan for uregulerte områder.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Visning

Velkommen til visning som blir avholdt i visningsleilighet på Pallplassen. Adresse: Margaretalia 12, via Ødegårds vei.

Tilvalg

For oppdatert informasjon om tilvalgsfrister se prosjektets hjemmeside og punktet "Frister og endriger" på den enkelte enhet i boligvelgeren.

Selger eller dennes representant vil utarbeide en tilvalgsmeny ut fra våre leverandørers sortiment. Av tilvalgsmenyen fremgår valgmulighetene og prisene for
tilvalgsbestillinger. Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes tilvalgsmuligheter utover tilvalgsmenyen.

Det vil ikke være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkling, vann og/eller avløp.

Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilleggsbestillinger faktureres av selger og innbetales til oppgjørsmegler samtidig med hovedoppgjør ved overtagelse/ferdigstillelse for leiligheten. Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til Bufl. § 9.

Beliggenhet

kart
Logo

Selvaag Bolig AS

Kontakt oss

Ingar Skjørland Bolkesjø

Annonseinformasjon

FINN-kode320945106
Sist endret18. apr. 2024 04:00
ReferansePFS-2230006

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.